Florin Dobre scrie:Esti un pic mai sus ca mine. La mine inca nu s-a topit zapada.
Stau in mioveni, dar stupii in am in Olt . Zapada mai e doar pe partea umbrita a dealurilor
Florin Dobre scrie:Esti un pic mai sus ca mine. La mine inca nu s-a topit zapada.
MIHAEE'E scrie:florin si alexu sunt sub influienta aceluiasi microclimat ( climat specific regiunii), dar conditiile locale( topoclimatul) pot influienta caracteristicile elementelor meteo si hidro ..... ( expozitia versantilor, frecventa si intensitatea curentilor de aer, conditi de adapost= microdepresiune, pozitia la contactul cu unitati fara obstacole= culoare de vai sau camp etc)
o intrebare aveam la alexu... te-ai uitat la mai multi stupi sau asta cu puiet avea vreun comportament mai aparte si ti-a atras atentia !
multumesc
Alexu scrie:Stau in mioveni, dar stupii in am in Olt . Zapada mai e doar pe partea umbrita a dealurilor
Florin Dobre scrie:Alexu scrie:Stau in mioveni, dar stupii in am in Olt . Zapada mai e doar pe partea umbrita a dealurilor
Si cum te descurci cu stupii in Olt? Ma refer la distanta. Am si eu o varianta(pazita) si de asta intreb.
vslsilviu scrie:O prima imagine a primaverii...
Estimari meteorologice pentru intervalul februarie - aprilie 2015:
http://www.meteoromania.ro/anm/wp-conte ... prilie.pdf
MIHAEE'E scrie:de ce ai lasat acele ziare sa iasa de sub capac
MIHAEE'E scrie:de ce ai lasat acele ziare sa iasa de sub capac
popik50 scrie:MIHAEE'E scrie:de ce ai lasat acele ziare sa iasa de sub capac
Aici vorbim despre vreme si timpul probabil...daca totusi vrei sa stii de ce sunt acele ziare acolo, iata si raspunsul: erau prea mari
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori