Deep Purple - Child in Time Copile....in timp vei vedea linia....dintre bine si rau..
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila ! www.stuparitul.com Facebook Grup Stuparitul
mircea scrie:Daca au mai fost puse....imi cer scuze .
Mare Sef ( ce onoare , sa te vedem prin "studio" ! ) , uite care-i parerea mea : Nu exista post de radio la care sa nu se repete piesele . Uneori "baga" astia o piesa de cateva ori pe zi .
Ori asta nu-i DOAR UN TOPIC ! Fiara asta de Lup i-a dat conotatii de redactie si i-a dat cu "clei" , ca d-aia m-am lipit aici . Si eu cateodata "rasfoiesc" zeci de pagini in cautarea unei piese de-am vazut-o pusa de cate cineva sau chiar de catre mine . Si rasfoiesc , rasfoiesc , rasfoiesc , .... pana ma enervez ! Si-mi vine sa dau iama-n Youtube , sa dau de ea , si s-o aduc inapoi .
Ca atare , cred eu , cat e de blamata pe forumuri "postarea dubla" , aici ar trebui tolerata o exceptie .
Iaca , de exemplu , am chef iarasi sa postez ( si sa ascult , sa aduc in atentia auditoriului ) ..... POD ! Si m-am saturat de cat timp o caut prin topic ! Iaca .... na-o iarasi :
Ultima oară modificat de modigliani pe 25 Noi 2011, 22:46, modificat 1 dată în total.
The Rolling Stones - Angie "Angie. urasc tristetea din ochii tai Dar nu e oare timpul sa ne spunem la revedere ? "
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila ! www.stuparitul.com Facebook Grup Stuparitul
Janis Joplin - Cry Baby Stiu ca ti-a spus... Draga ...stiu ca ti-a spus ca ea te-a iubit...
Dire Straits - Private Investigations Informatii confidentiale, aflate intr-un jurnal...
Fratilor , ..... ( mersi lui Lucian ca m-a facut sa "navighez" pe Tube in directia "vantului" .... Tudor Gheorghe .... ) , p-asta n-o stiam . ..... Mi-a luat znaga ! Mi-a luat aerul !
LUPULE , ..... ce zici de asta ???????????????????????????? Fiindca ti-o ..... DEDIC !!! Ca stil este un .... hibrid superb ! N-as stii unde s-o clasez ........ Ia aminte la piesa asta . Muzica buna-i prin orice cotlon al vietii .....