Cand va incropiti stupinele de barem 100 familii, pe cuib de 2MER, rog sa ma trageti si pe mine de maneca.
Niet. D-ta esti in categoria cu cuib de 3 MER, din ce vad pe pagina anterioara. Ceea ce imi pare ok... Dar daca mergi pe cuib de 2 mer, facem derogare si la 99..ghitacusman scrie:eu nu vreau sa depasesc de 99 ,asa ca nu-mi permit sa te trag de maneca
lucky5strike scrie:Mama lui de fun club...
Cand va incropiti stupinele de barem 100 familii...
lucky5strike scrie:Mama lui de fun club, cu postarile astea nu am nimerit unde trebuia... dar, daca musai, fun club sa fie....
Bambucha scrie:Eu cam intrevad unde bati... h=20 ? Totusi imi mentin parerea ca un cuib are nevoie de 80 de litri.
lucky5strike scrie:Era H18... cu H18 ati fi sefi pe 2 cuiburi. Ce sa va fac, daca nu va plac calculele mele? Dar, pt ca nu e stas... e greu.
BogdanU scrie:Va salut!
Am inceput confectionarea a 6 lazi MER si am anumite indoieli legat de popularea lor!
Am in prezent Dadant cu caturi de jumatate dar nu vreau sa renunt inca la ei . As dori cateva pareri , va rog!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori