E posibil poate si din cauza "moderarii", sau poate a gripei, ca noaptea trecuta sa fi avut cosmar. M am trezit relativ ..repede, dar pe urmatoarea piesa am rezistat numa pana la 3.30.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
Într-o bună zi vei înţelege că viaţa nu ne-a despărţit, Am fost plecat, căzut sub valuri ce vrut-au să mă lege, Şi nu ţi-am fost aproape când tinereţea ţi s-a risipit; Dar, într-o bună zi, vei înţelege.
M-am rătăcit pe când păream că văd lumina, Eşuat pe malul jilav al vieţii, ca un evadat fără de lege ; Am ridicat apoi ochii din mocirlă, ca să-ţi pot săruta mâna, Şi am alunecat din nou la loc, de vei dori, vei înţelege.
Am vrut doar să aduc cerul mai aproape pentru noi, Şi m-am luptat, fără ca lupta mea să se-nchege ; Am suferit o mie de agonii şi nopţi fără de doi, Sperând că într-o bună zi, vei înţelege.
Într-o bună zi vei înţelege că nu am vrut răul nimănui, Doar am silit moartea să mă lase să te mai pot iubi , Purtat prin neantul deziluziilor de parfumul tău amărui ; Poate mă vei ierta, înţelegându-mă, într-o bună zi…
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog