Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Mihai Ivan

Mesajde mihai_ivan » 07 Feb 2015, 23:58

Buna seara, ma numesc Mihai Ivan am 34 de ani, sunt casatorit si locuiesc in Avrig jud Sibiu. De cateva luni urmaresc cu interes discutile de pe forum si de curand m am decis sa devin membru al acestui forum , sa ma prezint si sa spun cate cava despre mine.
In urma cu doi ani o cunostinta se apucase de stuparit, era primul an, iar in scurt timp m a prins si pe mine aceasta pasiune, asa ca n am mai avut rabdare :D pana in primavara si am cumparat un stup in luna august cu catul plin de miere, am extras mierea,m am apucat de citit apoi am pregatit familia de iernat . Primul stup ,prima iarna si multe emotii, zilnic il priveam iar la 2 zile il ascultam cu furtunul, asa ca acea iarna mi s a parut cea mai lunga, parca primavara nu mai venea :D , apoi anul urmator am reconditionat cateva lazi mai vechi ce le am primit si am mai cumparat 4 famili, deci am inceput 2014 cu 5 familii pe care le am dus la padure, am intentionat sa-i inmultesc dar din lipsa de timp nu mi-am permis sa risc. Un an dificil, la salcam a plouat si frig asa ca cules zero, ceva ceva poliflora, acum iernez tot cu 5 si astept cu nerabdare sa vina primavara.

Sunt bucuros ca fac parte din aceasta comunitate a iubitorilor de albine.Va doresc un an plin de realizari si succese nebanuite!
mihai_ivan

Re: Mihai Ivan

Mesajde Florin Dobre » 08 Feb 2015, 00:00

Bun venit la vedere!
Ceva poze sa ne clatim ochii? :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Ioan Guist » 08 Feb 2015, 00:10

Bine ai venit Mihai.
Sa ai spor in toate.
Exista un stupar pe numele de Ivan (nu stiu daca mai are albine) in Racovita.Sunteti rude?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2015, 00:24

Bun venit la cei cu identitatea la vedere si la mai mare :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde mihai_ivan » 08 Feb 2015, 13:07

Multumesc pentru primire.
mihai_ivan

Mesajde mihai_ivan » 08 Feb 2015, 13:27

Va salut dl Ioan Guist, mi-ar face placere sa va cunosc personal cum suntem si din orase apropiate. Trebuie sa va laud orasul Cisnadie, frumos si curat.

PS . nu sunt neam cu Ivan din Racovita.
mihai_ivan

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?