Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 09 Feb 2015, 00:14

Mars? A... da... de acolo venim noi...
Fişiere ataşate
mars.jpg
MARS
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 09 Feb 2015, 00:19

Sau... :?:
Fişiere ataşate
images.jpeg
images.jpeg (4.42 KiB) Vizualizat de 3169 ori
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde State » 09 Feb 2015, 00:28

cornelioandanciu scrie:Corect se spune "Nenea, vreau un Mars!" O sa-l primesti dupa ce o sa iesi din primul sut.Doar daca se redeschid minele! :lol:

Cu alte cuvinte...dormi linistit. Doar visele te mai incanta. Amintirile observ ca nu...
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde nae » 09 Feb 2015, 20:47

Vorbeste Nuti !

''Ba '' , e buna !, nu sunt ''mistocar''
Dupa Basescu e primul barbat cu C...E la microfonul Parlamentului .
Cocoana , STIMA = pt cohones
:D
nae

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Feb 2015, 21:31

O curvoanca !!! Ce altceva ???
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 09 Feb 2015, 21:36

tizule ,ce vocabular elevat ai in seara asta :lol: :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 09 Feb 2015, 21:38

nae scrie:Vorbeste Nuti !

''Ba '' , e buna !, nu sunt ''mistocar''
Dupa Basescu e primul barbat cu C...E la microfonul Parlamentului .
Cocoana , STIMA = pt cohones
:D

discursul , scurt , clar , coerent ,
acu sa vedem votarea :roll:
LUCIAN AVRAM

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Feb 2015, 21:42

Ma mai scap si eu , cateodata , tizule !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 09 Feb 2015, 21:42

vezi ca s-au ieftinit pampersii :lol: :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde paul » 09 Feb 2015, 21:46

Imi stiti parerea ... Base, cel mai sinistru personaj politic al Romaniei moderne ! Udrea ... parte a sinistrului, numai ca, astazi a demonstrat ca are ceea ce-i lipseste cu desavarsire sinistrului ei si anume ... DEMNITATE ! N-am crezut sa-nvat a muri vreodata , zice poetul, n-am crezut ca voi putea avea vreodata o minima admiratie fata de Elena Udrea. Astazi pot spune ca sunt putini oameni care sa ma impresioneze prin demnitate, asa cum a facut-o Elena Udrea !
O analiza corecta ...http://www.dcnews.ro/oana-stancu-pe-ele ... 67058.html
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Donbazil » 09 Feb 2015, 22:24

Sal'tare!

Ai nostrii, ca brazii, cu mucii pe piept....Oamenii baselului vor ajunge la "mititica" mai devreme sau mai tarziu iar el va fi cireasa de pe tort ( sau bomboana de pe coliva)....

Dar despre asta ce ziceti:????

Curat democratie !.....Nenea Gogu zice ceva sespre Western/Americans mercenary in Mariupol.....
Ia vedeti domniile voastre cum e situatia cu "democratiia"asta..... :o :shock: :shock: :o :oops:
Puteti ghici oare cine a platit cu 19 milioane de dolari americani, infiintarea garzii nationale ucrainene, compuse din 60.000 de militari????
Facatorii de pace, asa-i?.....
Donbazil

Mesajde Donbazil » 09 Feb 2015, 23:15

Sal'tare!

Si ca sa va mai descretiti fruntile, iata ce scrie Lucian Avram (escu):
Declinul unei curtezane.....

S-a vrut - o, ce blestem-regina
Era regina, pe cearsaf......

Da nu va stric io curiozitatea....A aparut in Jurnalul National.....
Donbazil

Mesajde Florin Dobre » 09 Feb 2015, 23:27

paul scrie:...Udrea ... parte a sinistrului, numai ca, astazi a demonstrat ca are ceea ce-i lipseste cu desavarsire sinistrului ei si anume ... DEMNITATE !...Astazi pot spune ca sunt putini oameni care sa ma impresioneze prin demnitate, asa cum a facut-o Elena Udrea !

Când se simte incoltit, cainele musca tot ce prinde. Asa si omul când nu mai are nimic de pierdut. Care demnitate? Oricum nu mai avea încotro... :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ioanpuiu » 09 Feb 2015, 23:29

Curat analiză ! :lol: :lol: :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 09 Feb 2015, 23:37

ioanpuiu scrie:Curat analiză ! :lol: :lol: :lol:

Poate n-am folosit eu corect termenul ... analiza !
Poti sa arati ceva neadevarat in parerea Oanei Stancu ?
LE ... treci peste faptul ca aceasta parere a fost emisa de ... Oana Stancu ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Re: Declarare stupi la Primărie sau unde? Avantaje?

Mesajde Donbazil » 09 Feb 2015, 23:39

Sal'tare!

Din pacate se pare ca noi romanii avem in gene ocolirea sau sfidarea a tot ce inseamna regulli sau legi...

Am mai scris despre asta acuma-s vreo doi ani, dar vad ca intrebarile care se pun denota ca unii tot pe langa - sau pe dedesupt, vor sa treaca :cry:

Am face si pe dracu-n patru numa sa fentam...Nu conteaza pe cine, parinti, rude, prieteni, colegi , dar mai ales STATUL!
Statul trebuie doar "sa ne dea" iar noi sa profitam de orice oportunitate, indiferent cat putem sa furam sa inselam ca doar suntem isteti ce naiba.... :evil:
Americanii spun ca de fisc si de moarte nu scapa nimeni, dar noi, vrem sa le demonstram ca se poate si atunci nu declaram, nu inregistram, nu platim dar CEREM!....
Ei, uite ca nu se mai prea poate!...Sunt unii care inca mai fenteaza, dar pana cand nu se stie, insa marea majoritate a intelees ca daca vrem sa schimbam ceva in tara asta, trebuie sa ne schimbam si noi.
Domul Iisus a spus sa-i dam cezarului ce-i al cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu....Noi nu-l ascultam - si pe El vrem sa-l fentam.....
Actele de necinste minciuna, furtisagul incep de la cele mai marunte - asa suntem invatati din frageda pruncie - si din pacate au repercursiuni in viata, dar noi continuam sa fentam, sa ocolim, sa ne fofilam....Nu vrem sa intelegem ca nu-i bine si ca daca vrem sa se schimbe ceva in tara asta, trebuie ca metanoia sa inceapa cu noi, cu fiecare.
Nu va duceti la autoritati, nu respectati legile,de la cele mai marunte pana la cele mai grave, descurcati-va si continuati sa injurati "ca nu va da hotzii astia".
Dar voi!

Sal'tare!

P.S. Asta vara in pastoral un stupar din Alba cu o stupina frumusica, -discutam , povestim....N-are Registru de stupina, n-are crotalii, n-a fost la Primarie sa anunte sosirea, nu il intereseaza PNA, nu-l intereseaza DSV - dar ma intreaba insistent cum sa ia si el fonduri europene ca a auzit ca altii au luat.....
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE