Orice ar prezenta dupa control il declar periculos, a muscat ceva .. tare adanc de a ramas cu (R)atza n gura.
nicus scrie:E baiat sau fata zburatorul tau, fiindca pe eticheta vad ca nu i marcat?
Orice ar prezenta dupa control il declar periculos, a muscat ceva .. tare adanc de a ramas cu (R)atza n gura.
paul scrie:Crengile de salcie era mai bine sa le fi pus in apa o saptamana sau chiar doua pana faceau radacini si apoi puteai sa le plantezi, eliminand riscul de a nu se prinde.
De ce nu scoti gratiile antisoareci ?
Florin Dobre scrie:
p.s. La anul nu mai fac. Ieri le-am bagat turtele...azi aduceau polen ca la balamuc.
mellis scrie:Alte cateva poze..
Florin Dobre scrie:Eu cred din ce in ce mai tare ca, pana nu intra polen de afara, doar apasam acceleratia in gol.
CristianBee scrie:Mellis : daca respectai reteta turta iesea cu proteina mai mare si ca sa o bagi intre foile de hartie cerata trebuia sa intinzi compozitia cu un sucitor ca pe o foaie de placinta mai groasa . Asa puteai foarte usor sa le portionezi . Sa i-mi spui si mie cum arata odata pusa in stup , daca nu curge dupa reteta ta . Zaharul poate sa nu fie macinat ci direct din punga asa cristale . Te salut .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 11 vizitatori