Poate pana la urma te lamuresc eu si ne facem vecini !!!
Tu la Zabrani si nu invers !!!
Florin Dobre scrie:Vestitorii primaverii...Care primavara?
Florin Dobre scrie:Ieri am fost in excursie
irina scrie:Florin Dobre scrie:Ieri am fost in excursie
Ce plimbăreți sunt unii!
Florin Dobre scrie:In sfarsit am avut zbor de curatire ieri si azi. Ieri am fost in excursie si nu le-am vazut dar am gasit masina pictata. Azi le-am vazut; au iesit destul de bine. Bazaie toti deocamdata.![]()
Maine sar cu o proteica mica pe ei.
Am gasit lapte praf Raraul 1% grasime si 34% proteina 36 lei/kg.
Zahar de Ludus 2.3 lei/kg.
Azi sunt patiser.
alt stupar scrie:Iaca suntem la sfarsit de februarie cand aproape ca peste tot in tara iarna se cam duce si iaca ca se poate si fara turta !
TDI scrie:Dai faliment cu Raraul.
Dicu Ion scrie:Spor la munca Florine.Si la Urziceni a fost cald ,au iesit la zbor destul de bine .
Florin Dobre scrie:Adi, e primul an in care am rezistat eroic tentatiei de a mai zgandari albinele cu turte. Pentru mine este o realizare. Am avut emotii...obisnuinta e greu de invins.
De acum eu zic ca merge un cozonac mic asa de incurajare....au zburat, s-au usurat, am vazut azi si cateva bobite de polen.
Multam pentru incurajarile de peste iarna!
irina scrie:Florin Dobre scrie:Ieri am fost in excursie
Ce plimbăreți sunt unii!
BRUMITA scrie:Cu grupul.
Dicu Ion scrie:Irina cunosc si eu mai multi plimbareti de ieri ,dar i-ti dai seama dai seama ca nu-i frumos sa dau nume ,desi plimbarea si discutiile au fost de bun augur.
paul scrie:Cu singura deosebire ca la mine inca n-au zburat, TOTAL DE ACORD CU FLORIN !
Aceeasi consideratie maxima pt. ... alt stupar !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori