Stau pe balcon cu o cană de nes cu miere şi lapte în mâna dreaptă. Nu, nu e rai, este rău, este frig şi ceru e de plumb şi nici ţigarea din mâna stângă nu-mi mai prieşte. Nu mai am astâmpăr şi vreau primăvară vreau soare, vreau flori şi viaţă. Da Doamne, vreau să simt că sunt încă tânăr, dar......
Cu mult timp in urma, nu gaseam Eraser cu melodia Always. Tu ai gasit-o pentru mine. Daca intradevar ti-ai amintit de asta si melodiile de azi nu sunt la intamplare, o sa ma faci sa plang. M-ai intrebat unde am fost, ce am facut, de ce am lipsit. De asta:
Dar acum am revenit:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee-Happy, alias poezii , rime, manusi ( de maini , adica softuri) si alte cele.. "nu de mult uitate" Nu credeam ca primavara 2015 sa aduca mai mult de un ghiocel.
E bine ca nu ti s a rupt pix ul atata amar de vreme. (doar S ul trebuia sters dupa http , daca exista stergi ce se afla dupa & inclusiv, mai este o situatie ipotetica insa acum nu ti mai spun decat ca: i m happy!)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
Bee Happy scrie:Cu mult timp in urma, nu gaseam Eraser cu melodia Always. Tu ai gasit-o pentru mine. Daca intradevar ti-ai amintit de asta si melodiile de azi nu sunt la intamplare, o sa ma faci sa plang.
- Da, poti sa plangi linistit ! Tocmai pentru ca mi-am amintit, am pus alte piese de la Erasure...
Good to have you back, bro, on the radio !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Nu ştiu cum să vă spun ca să mă credeţi. Aici m-am simţit cel mai bine, aici am găsit sprijin, dar nu pot sta tot timpul sub un clopot de sticlă, iar dincolo de VRS începe deşertul, halda de steril. Am mers, am încercat, am obosit.
Voi nu aveţi cum să mă ajutaţi mai mult decît aţi făcut-o deja pentru că nu puteţi aduce înapoi acei oameni pe care i-am găsit odată cu forumul şi care m-au făcut să îndrăgesc locul. Majoritatea au devenit, între timp, "rezervişti" Între cei care au rămas sau au venit, cu puţine excepţii, se duce o luptă surdă şi oarbă, şi fără sorţi de izbîndă de nici o parte. Atîtea energii risipite, şi pentru ce ? ... se trage cu tunul după păduchi.
Absolut surprinzător, de-a dreptul şocant, este că marea majoritate au o credinţă puternică şi declarată, dar şi o lungă listă de păcate în care pe primul loc, şi cel mai răspîndit, este trufia. Din rîpă, de unde zici Lupule, nu mă dezic de voi dar fac cît pot.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
don Puiu, a existat un moment in care s a intamplat/a inceput ceea ce ati scris , iar confirmarea o gasim in audienta forumului la acel moment (feb 2013). Atunci am pierdut. Am pierdut libertatea si tot ceea ce implica ea, dar sa nu uitam ca a fost pierduta mai ales de catre cei VECHI!
Un pacatos, mai ales de week end. (Revin la aceasta postare, dupa ce o mai citesc de cateva ori.)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.