azi prima verificare amanuntita am reusit la 19 familii ca ma incurcat si vremea
din acestea 1 slabut care a primit un roi cu 2 rame unde am lichidat matca (batrana rau) lunea trecuta pentru a unifica cu acesta matca prezenta azi si am stans cuibul pe 4 rame , au aparut cateva oua de azi sau ieri.
inca unul mai mic pe 4 rame dar nu se lasa

este plin cu capacit
unul mijlociu pe 5 rame puiet are si larve
acestea sunt mai cu probleme dealtfel la toate au fost din cauza soarecilor cu care am purtat lupte toata iarna (voi schimba cateva lazi)
restul 16 sunt buni cativa pe 6 rame si cativa foarte buni sunt pe 7 rame pline
mai am de verificat 6 familii a venit seara si nu am vrut sa le deranjez merg maine
de prezenti sunt toate familiile 25 la numar
pierderi niciuna si sunt mandru pentru prima iarna in care am albine
la toate am pus cate o rama descapacita cate un pic pentru stimulare
polen au inceput sa aduca galben probabil salcie dar au pusa uruiala care se da la gaini care este foarte vizitat astfel se descurca cat de cat apa au pusa in adipator pentru pui iar in plus au o oala mare cu descapaceala ramasa de anul trecut pusa undeva la distanta de stupina
sincer parca se vad pe familii aceste avantaje oferite
la un mos care are albine din bunic in tata si fiu au murit toate, ieri a fost la mine sa-mi zica
pacat
acus studiam un pic despre porumbar care mai are cateva zile si infloreste dar ma bucurai' degeaba ca nu da nectar doar polen iar unde am albinele doalma crisului este plina cu el, pacat am crezut ca recoltez si in martie