Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 12 Mar 2015, 20:20

Pai vezi matale nea Florine .......cand cineva te tot lauda si te ridica in slavi ....ajungi de-ti dai cu capul de pereti de nu te vezi ca esti obisnuit doar cu note de 10 si crezi ca totul este perfect .....IN TOT DEAUNA PREFER SA FIU TRAS DE URECHI SA SPUN ASA CA NUMAI ASA POT SA LE INVAT .....un sut in fund un pas in fata ....... Tocmai aceasta este si ideea mea si hotararea luata mai demult de a ma inscrie pe acest forum ...sa fiu tras de urechi si sa invat de la voi astia mai cu experienta cum stau lucrurile in practica . Daca vroiam sa nu fiu tras si criticat stateam pe curul meu si nu spuneam la nimeni ca vreau sa deprind aceasta pasiune tot mai mult si sa-mi fac un mod de viata din ea . Cu cea mai mare placere nea Florine asi veni dar dcred ca si amici nostri in cursul saptamanii sunt cu treaba ...mai ales Domn Parinte ...are treaba cu parastasurile si spovedania domnisoarelor si a maicilor trecute de a 3 tinerete :lol: , Sami cred ca este si mai prins ...eventual Mellis cu , care nu ai facut cunostinta inca ....dar il bagam si pe el in hora asta si il punem sa danseze pe jar :lol: .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde FLORINELU » 12 Mar 2015, 20:41

vezi tu Duma,in legatura cu vizitele astea e asa o problema ,toata lumea ar merge,dar se face ca nu are timp ca soacra e nustiucum ca a fatat un berbec si nu stie cum sa aplece mielul etc...,precum a fost si cu vizita la Deta pana nu am zis eu gata mergem si uite ca sa putut ,daca nu se putea mergeam la farmacie si luam praf de putut si tot puteam :lol: acum te las pe tine sa mergi la farmacie,Melis vino tu sa ne cunoastem ca astia nu gasesc farmacia :lol:
FLORINELU

Mesajde mellis » 14 Mar 2015, 01:56

Abia acum am vazut mesajul. La asa invitatie nu putem lipsi.
Cum facem sa ne organizam saptamana viitoare intr-o dupamasa sa onoram invitatia?
Trec si pe jar sa ma dezmortesc dupa zilele acestea racoroase;)...
Sa auzim de bine..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 16 Mar 2015, 14:12

mellis scrie:Abia acum am vazut mesajul. La asa invitatie nu putem lipsi.
Cum facem sa ne organizam saptamana viitoare intr-o dupamasa sa onoram invitatia?
Trec si pe jar sa ma dezmortesc dupa zilele acestea racoroase;)...
Sa auzim de bine..

.....Mellis ne organizam insa sa ne vajim cu timpul .....uni lucra cam mult :) sper sa particip si eu la invitatia lui Florinel .....credema ca nu este de sarit peste ea .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 16 Mar 2015, 14:38

Eu o sa fiu plecat din oras si nu o sa pot ajunge. Deci contati pe mine pt data viitoare ;)
samuellazea

Mesajde duma » 16 Mar 2015, 14:50

deci fara tine si parintele nu merg ....iaca si mellis se alatura alaiului , cu ocazia asta pot sta linistit si eu la o timisoareana rece din fantana !!!!! !
duma

Mesajde duma » 16 Mar 2015, 16:40

La cererea inaintata de Domnul Florinelu ...sa nu fie 13 cu ghinion , am mai adaugat 2 lazi sa fie 15 .....Mentionez ca acele 2 lazi contin diverse acareturi ...diafragme , dalti , manusi , masti , o junate de palinca , etc , etc ! :lol: :lol:
Fişiere ataşate
rsz_img_20150315_143844.jpg
duma

Mesajde mellis » 16 Mar 2015, 17:36

Jumatatea de palinca este pentru unificarea...stuparului cu albinele?
Vezi ca stupii se mai fura rar, dar daca spui de palinca, trebuie sa-ti angajezi paznic, macar sa o bea el decat strainii...;)
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde FLORINELU » 16 Mar 2015, 20:18

daca am inteles eu bine ce ai spus,lada cu sticla de palinca ai puso la cererea expresa a mea,deci normal ar fi sa am prioritate la verificarea continutului,nu? :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 17 Mar 2015, 16:17

Absolut nea Florin .....poarta este deschisa pentru voi .....puteti sa repetati ideia de ami face o vizita dinou ....Parintele si numai bine acum fiind in drepturi sa imi spuna o sluba si sami lase ceva busuioc la coltul capacului de stup ....sami " ochui de vultur " sa-mi gaseasca matcile repede sa nu se raceasca puietul .....MELLIS ...AM AJUNS SI LA EL ....SAMI LASE PODISOARELE INCET JOS :lol: STIE EL DE CE ....si bine inteles si matale sa iau notite si daca ceva nui la locul lui sa ma ajuti sa inteleg de ce asa trebuie !!!!! dupa aceea ....masa , dansul si felicitarile :lol: sunt onorat daca ar mai venii careva si am organiza o zi intraga tot felul de discutii si tot felul de schimburi de experiente si povesti apicultoresti .
duma

Mesajde liviutzbogos » 17 Mar 2015, 19:42

Fratii mei... Va tuc :D Deci... cand si unde mergem mai intai? Daca e acuma in post, vin cu masina ca si asa nu beau, daca e dupa Pasti cautati un sofer bun ca am o sete... :lol: Treaba cu sfestania... pica. Inca nu am aprobare de la mai-mari. Dar o rugaciune de buna primire a palincii putem face.
Apropo, ma inscriu si eu cu o invitatie, cand vreti voi... dar dupa Pasti ar fi mai frumos, sa putem vedea cum sfaraie un miel pe gratar ;)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde paul » 17 Mar 2015, 19:49

liviutzbogos scrie:... dar dupa Pasti ar fi mai frumos, sa putem vedea cum sfaraie un miel pe gratar ;)

Asa parintele,poftesti de dulce in Post ??? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde FLORINELU » 17 Mar 2015, 20:16

deci hai sa ne intelegem dom-parinte,o lasam pana dupa pasti ca sa ai si matale slobozenie la cele lumesti si atunci mataluta vii cu mielul nu de altceva dar sa mai creasca un pic fiindca pastele e de vreme anul acesta,eu pun la dispozitie locatia si lemnele de foc ca doar se imburda padurea pe mine,duma vine cu costumul ala de balaoaches,ceva palinca mai am eu pe aici,apa cata vreti Sami si ceilalti aduc si ei ce pot,apropo,are Mellis un vin de sa-ti bati copii in fata primariei si eu imi iau angajamentul sa va dau o lectie de apicultura pe ritm de palinca-miel-vin si ce o mai fi. aud???????????? :lol: :lol:

nu va trebuie soferi de rezerva,dormiti in masini si plecati a doua zi bine mersi.
FLORINELU

Mesajde duma » 17 Mar 2015, 20:22

.....primul sfarsit de sapatamana dupa pastele mici ....nu de alta dar sa fim siguri ca iese din post Domn parinte ca atre asi vrea sal vad in toane bune ! restul ramane cum am stabilit ;) palinca se rezolva o pregatesc de pe acum sa fiu sigur , am sa mai gust din ea sa vad sa nu se strice dar promit ca , cand vin o umplu dinou uiaga sa fie fara aer ! Sa intelegem ca MELLIS deja a fost la prisaca matale ?

Paul este o vorba ....sa faci ce spune popa si nu ce face el :lol: este lume si ei .Tin sa te anunt ca am fost la o nunta unde au predominat popii ......a fost magnific !!!! au astia in singe o credinta pentru voie buna iesita din comun !!!
duma

Mesajde paul » 17 Mar 2015, 21:37

duma scrie:......Tin sa te anunt ca am fost la o nunta unde au predominat popii ......a fost magnific !!!! au astia in singe o credinta pentru voie buna iesita din comun !!!

D-apoi, ce griji au ei ?
Lucreaza o zi pe saptamana cateva ore (munca nenormata), se mai deranjeaza cu titlu de exceptie cand mai raposeaza vreo baba,banul ban,in rest ... picioare de cal, gura de lup, obraz de scoarta si burta de iapa, vorba lui Creanga. :lol: In aceste conditii, cum sa nu iubesti voia buna ??? :lol:
LE ... parinte Liviutz ... IARTA ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde liviutzbogos » 17 Mar 2015, 23:28

Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce spun :lol: Pai de-asta ma stiti voi pe mine... care ma stiti. Eu ma chinui sa fac stupina cat mai mare, turma multa la numar ca sa nu-i mai aspupresc pe bietii enoriasi, sa nu le mai iau taxa pe inmormantare si cultul pe cap de locuitor si voi imi spuneti ca am burta de iapa? Iapa mea mananca non-stop, eu cu doua mese pe zi is cat un greieire bortos :lol:
Lasa ca ajung eu popa, de v-oi citi la rugaciuni de sanatate si iertare a pacatelor, sa vedeti numa'. :)
Mai radem, mai glumim dar... sa ne ierte Dumnezeu pentru ce gresim :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?