csaa scrie:Stupii de cate rame?
lache scrie:A folosit cineva un DAIHATSU TERIOS ,( 4x4, 1,3 l) cu o remorca de 750 kg incarcata la maxim in teren accidentat ?
david88 scrie:lache scrie:A folosit cineva un DAIHATSU TERIOS ,( 4x4, 1,3 l) cu o remorca de 750 kg incarcata la maxim in teren accidentat ?
Am vazut pe net ca are capacitatea maxima de tractare de 1300kg (cu sistem de franare).
Depinde cata incarcatura ai pe remorca aia de 750kg.
Honda mea are tractare max 1500kg. Eu am tras cu aprox o tona mai mult si nu am avut probleme (inca).
Problema la remorcile de 750kg nu este neaparat dimensiunea (pot fi remorci de volum destul de spatioase), si ca suspensiile (probabil bara de torsiune) sunt facute doar pentru 750kg.
Asa ca daca pui mai mult, e ca si cum nu ai suspensii.
Caz concret, cu remorca de 750kg la fiecare transport se rupea cel putin o rama.
Cu remorca de 1500kg nu am avut probleme (suspensia e aceeasi -torsiune- si doua axe la fiecare remorca)
vladut scrie:da stiu ca cei de la fonduri nu accepta decat masini noi cei din africa le iau si asa
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 75 vizitatori