Mishu05 are una cu 2 locuri, tractabil 1600kg.
A mea are cabina extinsa, tractabil 1450.
Cele cu motor de 3000, au voie 2to la carlig.
catalin.profiri scrie:Asa, acum sa trecem la asa nu.
Tre sa recunosc ca sunt un prost. Si o scriu aici ca am niste preteni pe forum de care nu am ascultat.
Sa va explic de ce: am fost si am luat masina de mai sus dupa ce a fost vazuta de un prieten mecanic. Am ajuns seara, am facut o tura cu ea, totul ok. Ajung la Iasi, cumpar kit de distributie, o punem pe elevator, si dupa asta nu am mai fost omcateva ore am tremurat intr-una. Masina e ok ca si mecanica, directie etc, dar are rugina pe sasiu. Si nu la nivel superficial. Atasez poze ca sa vedeti si voi.
o dau la schimb cu familii de albine.
Pozele cu exteriorul le-ati vazut cateva postari in urma. Asa ca imi ramane sa pun si pozele mai putin placute.
catalin.profiri scrie:...
5.Cum faci in pastoral daca trebuie sa muti si nu ai mierea capacita? Fiind primul an de "pastoral" si avand si servici a trebuit sa fac un singur salcam si am putut astepta sa inceapa sa capaceasca mierea. Dar daca as trai doar din asta, ar trebui sa mut mai des si automat nu as avea timp de asteptat pt capacire, cred. Voi cum faceti ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori