Deh mai Daniele, la ce-s buni prietenii?...sa te scoata din intuneric.
Adi, te pup.
Florin Dobre scrie:Varianta I: Scosi din rand, preluat culegatoarea de catre vecini si ajutati sa se dezvolte si ei acolo pentru mai tarziu...care are viitor; care n-are, desfiintat.
Varianta II: Lasati pe pozitie si ajutati.
nae scrie:Varianta III =mutati in roinite capacitate mica , cuib dreapta -urdinis S-E , FARA diafragme -doar care are viitor .
Florin Dobre scrie:Balsul...pragul psihologic.
mellis scrie:Nu am reținut daca au luat turtele tari..
Cum sa (in)juri când anul trecut nu a ieșit roșu?
Eu am o problema cu unitul, las peste iarana pitici, anul trecut l-am ajutat pe unul cu o rama de puiet de la o familie ce avea prea mult si s-a dezvoltat exploziv..cresc ei pana la floare...
Daca au trecut iarna o sa te mândrești cu ei...
Sănătate...
nae scrie:Florin Dobre scrie:Varianta I: Scosi din rand, preluat culegatoarea de catre vecini si ajutati sa se dezvolte si ei acolo pentru mai tarziu...care are viitor; care n-are, desfiintat.
Varianta II: Lasati pe pozitie si ajutati.
Varianta III =mutati in roinite capacitate mica , cuib dreapta -urdinis S-E , FARA diafragme -doar care are viitor .
Florin Dobre scrie:Balsul...pragul psihologic.
Florin Dobre scrie:Mellis, turtele le-au luat majoritatea. Unii inca mai rontaie la ele dar astia-s cativa.
Io nu mai fac...cu pitici. E adevarat ca se pot ridica dintre ei dar nu se merita efortul.
Ma ia capul acum când dupa cateva familii bune dau cu ochii de-un ametit ca astia micii.
Florin Dobre scrie:Anul asta e foarte probabil sa fiu pe aproape. N-am cum sa te evit Mihai...asa intre doua extractii(da Doamne!).)
Florin Dobre scrie:Da de ce FARA diafragme? La cat sunt de anemici, au loc si doua diafragme.![]()
Sa traiesti Nae!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori