MIHAI BALS scrie:vesnica teorie!
popik50 scrie:Doar daca faci 3 balsi te poti realiza, nu glumesc
nae scrie:1-cu diafragma care tine rece albina multa pe puiet si putina la cules =stagnare
MIHAI BALS scrie:acum,fara gluma,daca din 3 balsi pleci cu 2 balsi in pastoral,ajungi sa-ti faci concediile unde vrei!
Florin Dobre scrie:nae scrie:1-cu diafragma care tine rece albina multa pe puiet si putina la cules =stagnare
Multam Nae!
Stii ce-am observat azi la cativa dintre stupii transvazati in cutii curate?
Aveau puiet la diafragma de polistiren.
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:acum,fara gluma,daca din 3 balsi pleci cu 2 balsi in pastoral,ajungi sa-ti faci concediile unde vrei!
Asa o fi dar vreau ca drumul pana acolo sa fie cat mai precaut.
nae scrie:MIHAI BALS scrie:vesnica teorie!
Daca te duce mintea s-o combati te bag in seama , daca nu =ia notite si ..atat .
Florin Dobre scrie:Stii ce-am observat azi la cativa dintre stupii transvazati in cutii curate?
Aveau puiet la diafragma de polistiren.
MIHAI BALS scrie:nae scrie:MIHAI BALS scrie:vesnica teorie!
Daca te duce mintea s-o combati te bag in seama , daca nu =ia notite si ..atat .
nae,nici nu mai dorm la noapte daca nu ma bagi in seama!
in privinta teoriei,nu ma omor cu ea.
nae scrie:MIHAI BALS scrie:nae scrie:MIHAI BALS scrie:vesnica teorie!
nae,nici nu mai dorm la noapte daca nu ma bagi in seama!
in privinta teoriei,nu ma omor cu ea.
In cazul acesta nu ma deranja cu mucii la nas , cand o sa cresti .. mai vorbim .
Florin Dobre scrie:I-am incercat cu sirop acum doua saptamani. Facusem turtele beton armat, era vreme bunicica ziua si-am zis sa dau sirop. N-a mers....nopti reci.
Acum cateva zile când s-a incalzit, am verificat si luasera siropul...dar nu toti.
irina scrie:Am avut si eu 4 exceptii,la prima punga cu sirop;dar am aruncat pungile dupa o saptamana ,mi-a fost teama sa nu se fi acrit.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 63 vizitatori