stuparul2011 scrie:...
singura problema este la o familie care a ramas fara matca si una foarte slaba care avea puiet varos in toamna...............urmeaza sa le unesc.......
azi fiind sarbatoare, aplic doar un miros la doua familii,sa le parfumez putinm, sa nu faca prostii, deoarece trebuie unite, maine urmeaza sa le unesc......
Florin Dobre scrie:stuparul2011 scrie:...
singura problema este la o familie care a ramas fara matca si una foarte slaba care avea puiet varos in toamna...............urmeaza sa le unesc.......
azi fiind sarbatoare, aplic doar un miros la doua familii,sa le parfumez putinm, sa nu faca prostii, deoarece trebuie unite, maine urmeaza sa le unesc......
Nu inteleg.![]()
Le parfumezi azi si le unifici maine?
mellis scrie:Se pot parfuma cu ceapa, de pe o zi pe alta...
FLORINELU scrie:eu zic sa le "parfumezi"atunci cand le unifici,asa e sigur.
mellis scrie:Eu zic ca e prea mult parfum, ești din zona, putem sa ne parfumam noi cu excesul, nea Florinelu se înscrie pe lista, reușim cumva sa facem treaba, nu de alta dar e păcat de parfum, si de albine...sănătate.
FLORINELU scrie:ideea e ca sa le unifici mirosul,de o fi una,de o fi alta,vorba poetului,eu merg pe tuica fiindca o am la indemana ,unii folosesc frunze de tutun ,altii ceapa,eu nu mai fumez demult,stuparu 2011 a baut toata tuica si nu mai areasa ca care cu ce poate si ce are,dar eu incerc sa scot pe cat pot chimicalele din stup sub orice forma,iar parfumul........iar tuica mai are si marele avantaj ca nu arunci ce prisoseste.
mellis scrie:Parfumul are alcool nesanatos, mai ales daca il dati atat de mult, pe cand la tuica, se uneste si stuparul cu albinele - o dusca ele - una eu si iasa lucru fain...
Nu zic ca nu e bine - dar parfumul nu este sanatos/comestibil, stupul ar trebui sa respecte regulile alimentelor comestibile...
Sanatate...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori