proapis13 scrie:.....
Gasit o fam fara albina...si cu toate ca albina zbura...ramele cu miere neatinse de furtisag...
.....
pustu scrie:proapis13 scrie:.....
Gasit o fam fara albina...si cu toate ca albina zbura...ramele cu miere neatinse de furtisag...
.....
CCD ?
proapis13 scrie:Abduction....
Florin Dobre scrie:Au migrat la stupii vecini?
proapis13 scrie:Fetele au papat turta si au ridicat fagurasi sub folie de 3 degete...
Este unul din stupii carora nu le-am pus diafragma...se pare ca sunt lipsa doar doua intervale de albina
Dupa putin fum au primit o punga cu sirop invertit 1,5/1...cu protofil,atat...
Siropul a fost facut in august,2/1 si a fost pastrat inchis ermetic,nu s-a alterat organoleptic..
Roiul din foto de mai sus dupa floarea corcodusului o sa ceara transvazare
fam pe 12 rame a ras turtele,portie dubla si a primit 2 pungi cu sirop...parca alaltaieri a intrat in toamna...
Gasit 4 doat pe 4 intarvale..la prima pala de caldura cred ca or sa ramana doar 2...
Nu am cautat dupa puiet...de obicei ma uit dupa floarea corcodusului cand fac primul tratament
Nu am facut foto deoarece nu am avut timp..am facut doar la asta deoarece mi-a placut ca lucreaza bin cu ceara
am comanda de borcane cu faguri construiti si cred ca acesta o sa faca asa ceva...
proapis13 scrie:Stupina Marman,intre doua si patru rame cu puiet in toate stadiile,peste 50% capacit
Mancare inca este in laterale,baga polen si nectar,de azi primesc sirop...
Au inflorit corcodusii abia,au brebenei si potbal in padure,se deschide salca...
proapis13 scrie:Locatia este intre doua vai la peste 260m altitudine ..nici nemtii nu au dat de satul asta...
e adevarat ca fata de Devesel aici timpul este intarziat cu doua saptamani
peste tot este intarziata vremea cu doua saptamani....
proapis13 scrie:Stupina Marman,intre doua si patru rame cu puiet in toate stadiile,peste 50% capacit
Au inflorit corcodusii abia,au brebenei si potbal in padure,se deschide salca...
MIHAI BALS scrie:proapis13 scrie:Stupina Marman...
daca taceai,filozof(cum vrei sa fii cotat) puteai ramane!
vorbesti de stupina... x,ca si cand ai avea...y stupine.
(o stupina,acceptabila ca numar de stupi,are 40-70 de stupi).
Y=1.(la tine)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori