Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 05 Apr 2015, 16:15

Sal'tare!

NU !...Visan n-ai voie!.....El e cripto-neo-para....comunist....El indrazneste sa nu fie cu pedeleii.Si mai apare si la "Antene" ... Pai ? :evil:

"Cred că e o problemă de înţelegere a rosturilor şi a rostului oamenilor politici. Am auzit că liberalism înseamnă apărarea proprietăţii. Dar trebuie să vină şi stânga să întrebe cum s-a făcut acea proprietate. Trebuie să fie o armonie, o colaborare. Un Guvern puternic nu poate fi numai cu o opoziţie puternică. Mă înspăimântă felul de a gândi al partidelor politice" afirmă Dorel Vişan.
Donbazil

Mesajde Jean Valjean » 05 Apr 2015, 20:25

paul scrie:Eu chiar nu va inteleg !
Va este chiar atat de greu sa depasiti stereotipia cu pesedeul comunist ??? :(
Chiar nu puteti depasi stereotipia psd=coruptie ? :o

Cat timp presedintele de onoare al PSD este Ion Iliescu eu nu vad unde este stereotipia cu psd-ul comunist.
Cat despre psd=coruptie, poti numi cativa lideri marcanti din istoria de 25 de ani a PSD-ului care sa nu fi avut sau sa nu aiba probleme cu legea?
De fapt, poti explica cum si de ce au aparut aceste stereotipii?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Mircea_63 » 05 Apr 2015, 21:43

Donbazil scrie:.... afirmă Dorel Vişan.

Ca Jean Constantin, Florin Piersic, Dorel Visan sau Romica Puceanu, e fix...

E jopsy, cool, misto adicatelea esti baiat de baiat si cultivat daca esti in consens cu Beligan, Gheorghe sau orice alt artist, actor sau rapsod cu priza la public. Ce rost are sa gandesti cu mintea ta? Las` ca gandesc altii pentru tine.

Am citit parerea lui Visan. Daca tot e democratie, parerea mea este ca e foarte bine sa ramana la actorie, la fel cum era foarte bine daca si Caramitru sau Nicolaescu faceau la fel. Sa faca actorii politica, la urma urmei... treaca mearga.
Din pacate si politicienii fac actorie. :(
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nicus » 05 Apr 2015, 22:26

paul scrie:Tudor Gheorghe a avut ca fiecare o optiune politica ! Ce-i de acuzat aici ? Daca era Johannist era bun si daca a fost pontist este rau ??? :o Sa-l analizam pe Tudor Gheorghe prin prisma aceea ce reprezinta si nu prin prisma optiunii politice !

- Tudor Gheorghe a aparut pe spot OFICIAL psd (asta cred eu ca inseamna ceva mai mult decat o declaratie in parc sau la o televiziune oarecare)
Ce ar insemna ca inaintea fiecarei extrageri sa apara la TV, toti actorii, sportivii, etc, si sa isi exprime optiunile?
De ce nu o fac? (si stau cumintei in banca lor si si vad de activitatile lor?)

Care este diferenta intre popa ce a indemnat la PSD si T . Gheorghe? Nici una.

Subiectul nu este Iohanis vs Ponta Paul, este T. Gheorghe contra operei sale.

Muzica lui nu mi mai intra la suflet desi mi a placut mult, o recunosc.

Sa l faca cetatean de onoare si al Europei pentru mine e la fel, inca unul cumparat de un partid!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde paul » 06 Apr 2015, 17:55

nicus scrie:

Sa l faca cetatean de onoare si al Europei pentru mine e la fel, inca unul cumparat de un partid!

Aha !!!
Inseamna ca Plesu, Cartarescu, Tudoran, Tudor Chirila si care- or mai fi fost, s-au pisat pe propriile opere ??? :o Ca l-au sustinut pe ... Johannis ! Sau la ei nu se pune ??? 8-)
Oare cu cati arginti au fost cumparati de pedelei (marele pnl-sic) cei mentionati de mine ? :o Intreb asta , in logica exprimata mai sus de catre tine. ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde XXL » 06 Apr 2015, 21:01

...binenteles ca au facut cu totii in nadragi
la fel ca Nadia care pt 2 lei facea reclama la margarina
sincer nu cred ca este o mare diferenta intre ei
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde Ioan Guist » 06 Apr 2015, 22:07

nicus scrie:
paul scrie:Tudor Gheorghe a avut ca fiecare o optiune politica ! Ce-i de acuzat aici ? Daca era Johannist era bun si daca a fost pontist este rau ??? :o Sa-l analizam pe Tudor Gheorghe prin prisma aceea ce reprezinta si nu prin prisma optiunii politice !

- Tudor Gheorghe a aparut pe spot OFICIAL psd (asta cred eu ca inseamna ceva mai mult decat o declaratie in parc sau la o televiziune oarecare)
Ce ar insemna ca inaintea fiecarei extrageri sa apara la TV, toti actorii, sportivii, etc, si sa isi exprime optiunile?
De ce nu o fac? (si stau cumintei in banca lor si si vad de activitatile lor?)

Care este diferenta intre popa ce a indemnat la PSD si T . Gheorghe? Nici una.

Muzica lui nu mi mai intra la suflet desi mi a placut mult, o recunosc.

Nicu,
Opera omului, talentul sau talantul pus la treaba, nu are nici in clin si nici in crac cu obtiunea politica.Ca a fost sincera sau platita, nu e treaba mea.E a lui, a omului.
Eu continui sa-l ascult cu drag pe Tudor Gheorghe.Nu sunt prost sa ma lipsesc de niste calitati si reusite ale unui om din cauza ca nu se spala pe maini dupa toaleta de ex.Iau cu doua maini din viata tot ce-mi foloseste sau ma incanta.Restul ...vax albina. :lol:
Mulg cu non salanta tot ce-i incantator si nu judec omul.Are cine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Donbazil » 06 Apr 2015, 23:27

Sal'tare!

Daca OPERA acestui MARE OM a putut fi pusa la indoiala doar pentru ca era comunist....Despre Adrian Păunescu s-au spus şi s-au scris acum câţiva ani, cu ocazia (!) morţii poetului, vorbe grele, printre cele mai apăsătoare şi detestabile „omagii” şi pomeniri de care un poet eminent ca el a avut parte la sfârşitul vieţii ce i s-a dat. Spuitorii acestor vorbe ce au împroşcat cu noroi mormântul în care poetul încă nu se răcise nu sunt oarecari viermi ai pământului, ci nume sonore ale poeziei române de azi între care unul s-a distins ca potenţial nobelizabil, el însuşi ajuns, vai, o victimă a calomniei naţionale, a urii de porunceală şi a propriei vanităţi.....
http://www.revistaclipa.com/7899/2013/0 ... sion-start

Hai omorati-ne pe toti care avem curaj sa afirmam ca suntem comunisti!
Fişiere ataşate
Secera si ciocanul.jpg
Secera si ciocanul.jpg (8.73 KiB) Vizualizat de 4998 ori
Donbazil

Mesajde nicus » 06 Apr 2015, 23:37

Domnu Nelu, imi place muzica si vietuitoarele padurii o stiu.
Cand ajung in zona natala iau un tzigan maestru in saxofon si mergem sub cerul noptii aproape de natura.
(se intampla rar ca cucu sa cante fals din cauza mea. :D )

Ala imi place mie si nu altul, ala il ascult ca imi intra direct.. la suflet. Nu l intreb niciodata daca voteaza sau are gand sa o faca.
Chiar nu ma intereseaza, daca (zonal) face reclama la primar, notar sau gropar. Face ce vrea.

Scriu intr o fraza ceea ce am vrut sa spun in 3 postari:
Tudor Gheorghe este mult prea mare pentru a aparea pe un spot publicitar, al oricarui partid politic. Asta am crezut, INITIAL

Sunt de acord ca i bine sa culegi ce este bun de la viata si recunosc ca am acest defect: sunt dati (putine sau multe) in care nu pot.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Donbazil » 07 Apr 2015, 00:58

Sal'tare!

I'auziti ce zice un nene:

"Qui prodest? Cui ii foloseste 11 septembrie? SUA pentru a incepe razboiul impotriva terorismului si pentru a incalca drepturile si libertatile fundamentale si de a transforma SUA intr- un stat fascist.
Totul a fost o iluzie,avioanele s-au ciocnit de turnuri,dar acestea au fost distruse prin implozie si numarul victimilor a fost controlat,iar serviciile secrete au avut grija sa ii scoata din SUA pe membrii familiei Osama ( a doua ca bogatie dupa familia regala saudita). Totul a fost calculat,masurat si cantarit cu grija exact ca un episod de iluzionizm in care magicianul ne ghideaza spre ce vrea el sa vedem.Nici vorba de o arma electromagnetica! Aceasta nu ar fi fost atat de precisa,totul s- a facut ca intr- un numar de magie.Simplu si Eficient!
11 Septembrie a oferit SUA sa pretextul de care avea nevoie pentru a calca tot dreptul intern si international in picioare,de a spiona inclusiv aliatii si de a pregati viitorul razboi cu China.China?! Nu Rusia? Uitati- va pe dispunera armatelor SUA in Europa si Extremul Orient si veti intelege miza"... :shock: :o :shock: :idea:
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 07 Apr 2015, 09:30

Ipoteze Donbazil, ipoteze...
Un om cu mintea deschisa nu le respinge, dar nici nu le accepta doar asa. Vorba ceea: D-zeu nu ne cere sa fim prosti.

In relatia artisti-politica, il ascult cu placere pe Tudor Gheorghe, dar politica prefer sa discut cu tine.
Sotia voteaza ca tine, asa ca la mine e simplu... Dorm in pat cu opozitia, da' nu ma las. :D
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 07 Apr 2015, 10:12

Mircea_63 scrie:...Dorm in pat cu opozitia, da' nu ma las. :D

Negociati guvernul? :D
Pactul de coabitare tine cat nu moare impaciuitorul. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 07 Apr 2015, 19:30

Ioan Guist scrie:
Cat despre oracolul Guist, uite inca una.Tu nu mai ai sanse de revenire! Hai ...infirma si asta :D

Chiar daca nu-mi place, trebuie sa-ti dau dreptate in ceea ce ma priveste !
Tocmai o anuntat Marele Monta, cum ii zici tu, TVA de 9% la TOATE PRODUSELE ALIMENTARE ! Adica, o bucatica in plus pentru eternul amarastean ! Daca o tine tot asa ... nu mai am nici o sansa sa revin pe cararea dreapta ! Merg pe stanga ca-n Regatul Unit ! :lol:
LE ... culmea culmilor, un guvern de stanga ia masuri de dreapta (scaderea taxelor) si guverne de dreapta iau masuri de stanga ( supraimpozitare- forfetar, TVA 24% de la 19%). In concluzie ... cui ii place dreapta sa voteze ... stanga ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 07 Apr 2015, 19:39

Mircea_63 scrie:
Despre Base... chiar daca se va dovedi vreodata ca si el a fost la fel, eu tot voi avea un sentiment de recunostinta pentru el. De ce? Pentru ca pe vremea lui a inceput moara DNA-ului si a justitiei.

Pe el l-ai intrebat ce parere are despre JUSTITIA INDEPENDENTA facuta (construita) pe vremea lui sub augusta-i autoritate ??? :lol: :lol:
Daca cumva ai ratat, aseara la B1 infiera cu manie proletara ... JUSTITIA INDEPENDENTA ! :lol: Adica , pe aia careia i-a fost ... tatic ! :lol: Nemaivorbind de faptul ca spunea ca a dat in greata de ... corifeii JUSTITIEI INDEPENDENTE (numiti si promovati de el) ! :lol:
paul

Mesajde nae » 07 Apr 2015, 19:41

Mircea_63 scrie:In relatia artisti-politica, il ascult cu placere pe Tudor Gheorghe, dar politica prefer sa discut cu tine.
Sotia voteaza ca tine, asa ca la mine e simplu... Dorm in pat cu opozitia...D

Prima propozitie - RESPECT
A doua -SANATATEA pe care mi-o doresc in societate /forum ; ca sa mearga caruta nu poti pune doi cai ''de hais'' sau ''cea'' (stanga /dreapta )
( la mine in casa nu se vorbeste politica ,sunt singurul bou care voteaza- bine, nu sunt consecvent :lol: )
nae

Mesajde Mircea_63 » 07 Apr 2015, 19:45

Paul, sa dea D-zeu sa fie intr-un ceas bun.

Un parinte ii cumpara copilasului tot ce pofteste acesta, folosind cardul de credit. Mai tarziu copilu sufera tot felul de privatiuni si nu-si urmeaza studiile pe motiv de lipsa de bani si datorii ale parintilor. Sper sa nu fie asa.

Poate suna desuet, dar este importanta o crestere economica sanatoasa. Asta m-ar bucura mai mult decat margele azi si sclavie maine. Sunt economisti care afirma ca nu e sustenabila aceasta reducere de TVA. Vom vedea! Nu am motive sa doresc raul din dorinta ascunsa de a nu avea Vivi dreptate.
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE