Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde FLORINELU » 05 Apr 2015, 20:15

si eu care credeam ca il iai pe Liviu sa sfinteasca albinele in stupul roz cu floricele :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 06 Apr 2015, 00:21

FLORINELU scrie:si eu care credeam ca il iai pe Liviu sa sfinteasca albinele in stupul roz cu floricele :lol: :lol:

Aia se nea Florin !!! :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 17 Apr 2015, 00:06

Părerile voastre Pro și Contra ma vor face sa decid ce voi face în viitorul apropiat.......sunt în urma rău de tot cu, colectatul de polen și asta din cauza ca am banii necesari pentru o comanda ferma și totuși trecură ceva luni bune....si ale mele nu au ajuns......si vroiam sa ma duc să-mi iau de plastic cu 40 ron bucata...... Ce puteți sa ma sfătuiți despre aceste colectoare de plastic???
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde mellis » 17 Apr 2015, 16:17

Salutari,
Plasticul pus in soare nu este sanatos, scoate afata tot felul de compusi care nu ar trebui sa intre in contact cu alimentele.
Eu personal nu o sa folosesc, sunt si de lemn ;)
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 18 Apr 2015, 01:11

[quote="mellis"]Salutari,
Plasticul pus in soare nu este sanatos, scoate afata tot felul de compusi care nu ar trebui sa intre in contact cu alimentele.
Eu personal nu o sa folosesc, sunt si de lemn ;)
Sanatate.
Salut Mellis ...sunt si de lemn ...dar nu sunt oamneni de cuvant !! cred ca intelegi ce vreau sa spun ....Cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca Astazi sa ridic coletul , cu , colectoarele si sa le montez si eu !
duma

Mesajde duma » 20 Apr 2015, 17:58

Sp[er sa mai apuc si eu ceva polen ....asta daca nu la cules tot nea Florin !!!!
duma

Mesajde BRUMITA » 20 Apr 2015, 19:45

duma scrie:
Sp[er sa mai apuc si eu ceva polen ....asta daca nu la cules tot nea Florin !!!!

Deci avem ceva sanse sa cumparam polen crud . :lol:
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde mellis » 22 Apr 2015, 02:34

duma scrie:Sper sa mai apuc si eu ceva polen ....asta daca nu la cules tot nea Florin !!!!

Frumos le-ai mai colorat, deci au ajuns pana la urma, ma bucur.
Le ajuti cu sirop la polen? Pe aici e cam frig, au strans ceva?
Ajungi seara sa il iei sau ai ajutoare?
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde FLORINELU » 22 Apr 2015, 05:45

frumosi stupi,frumoase colectoare si bine lucrate (tu cred ca ai ceva sange de neamt prin vene),asteptam recolta,se zice ca de maine se incalzeste asa ca da-i bataie,ti-am mai lasat si tie ceva polen.
FLORINELU

Mesajde duma » 23 Apr 2015, 18:39

Mellis , Nea Florin .....luni am avut recolta de 650 gr, marti de 800 gr , miercuti 1,2 kg, si astept cantarul oficial sami spuna cat a fost ...mai ales ca astazi nu a batut vantul aproape deloc ......maine ( vineri si sambata ) va fi cu mult peste 20 de grade ceva de genul 24-26 .....sper Nea Florin sa fie cat mai m ult ca duminica ridic placile sus o saptamana .....trebe si pentru ele sa las !
Da mellis dupa cum vezi au ajuns si sambata noaptea am vopsit si uscat ca duminica in zori am fost printre ele sa le montez ! Daca aveam cu 2 saptamani mai repede ....nu ii mai lasam nimic la Nea Florin si il luam eu pe tot !!! :lol:
Sirop nu mai dau MELLIS DE 3 SAPTAMANI !!!!!! de ce ???? PENTRU CA BAZA MELIFERA MI PRIELNICA PENTRU ACEST INCEPUT DE AN ......SALCIE , PADUCEL , SPINI , POMI FRUCTIFERI , CORCODUSI , CIRESI DE MAI SI VISINI DE MAI ETC , ETC , SI RAPITA ! SA VEDEM CE PRINDEM LA SALCAM SI TEI ...pana atunci nu ne facem planuri si mergem duar pas cu pas !
Astazi am ajutoare pe socrii mei !
duma

Mesajde mausica » 23 Apr 2015, 19:57

Salut, daca vrei sa bage cum trebuie polen atunci in fiecare dimineata inainte de rasaritul soarelui le administrezi o cana de sirop cu ceaiuri. Apoi poti sa faci diferenta. Indiferent ce ai in zona cand colectezi polen administrezi sirop ;) asta e clar.
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde duma » 26 Apr 2015, 23:20

mausica scrie:Salut, daca vrei sa bage cum trebuie polen atunci in fiecare dimineata inainte de rasaritul soarelui le administrezi o cana de sirop cu ceaiuri. Apoi poti sa faci diferenta. Indiferent ce ai in zona cand colectezi polen administrezi sirop ;) asta e clar.

Multumesc de sfat ......o saptamana duar pentru casa am colectat si iaca si pentru ceva vecine :lol: ......daca le mai dau si sirop .......sunt cu scara direct la fiecare pom .
duma

Mesajde duma » 26 Apr 2015, 23:24

[youtube]http://youtu.be/pTOiBxlL_Iw[/youtube] este una dintre familiile unde am găsit bot si am scos câte o rama cu puiet si am înlocuit cu foița + cu diferența de 2 rame pana la 10 ......sper sa nu fac roi din ele inainte de salcâm .Astazi pe fuga am incercat sa trec prin toate ....cu greu am reușit numai ca am întârziat la invitația unui Stupar in stupina lui unde alți stupari așteptau sa se deschidă lecția si verificările aferente unei astfel de întruniri . ;) maine vin pozele !
duma

Mesajde pustu » 26 Apr 2015, 23:37

Am auzit ca ai fost intepat . Nu de stupari , de albine :lol: :lol:
Astept poze .
Multa sanatate .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde duma » 27 Apr 2015, 16:38

Pustiule ....asa e ...deghetul mic sub unghie ....ce era sa spun la om in ograda ?? :lol: am tacut si am strans de dinti !
duma

Mesajde duma » 27 Apr 2015, 16:39

Una dintre familii care , cred ca se va sparge inainte de salcam !
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?