Daca aveți mortalitate mare de ce nu anunțați autoritatile?
Sunteți protejați de lege. De ce nu reacționați?
Sănătate..
IonutMioveni scrie:Dar daca stupii ar fi asezati in grupuri de cate 4 precum la Dan Margarit?
E posibil ca stupii sa fie asezati precum bancile intr.o clasa ( cate 5-6 pe rand)? Poate astfel nu vor mai exista depopularile despre care vorbiti. Nu cunosc cum e in pastoral, e doar o parere.
![]()
stuparii2015 scrie:Sunt cam in ceata ..ai mei stupi culeg la rapita (cateva zeci de hectare si distanta pan acolo 300 metri)Inflorita e de pe 14 aprilie si au bagat 2-3kg miere si un alt prieten cu o alta stupina la 30 km de mine si cu rapita la 2 km de el in 3 zile are 7-8kg...in Dolj ,difera soiul de rapita sau altceva nu inteleg
mellis scrie:Mai poate fi si cantitatea/calitatea albinei sau a studparului...albine culegătoare...sau doici..
Familii sau roiuri...
Sanatate
amina scrie:stuparii2015 scrie:Sunt cam in ceata ..ai mei stupi culeg la rapita (cateva zeci de hectare si distanta pan acolo 300 metri)Inflorita e de pe 14 aprilie si au bagat 2-3kg miere si un alt prieten cu o alta stupina la 30 km de mine si cu rapita la 2 km de el in 3 zile are 7-8kg...in Dolj ,difera soiul de rapita sau altceva nu inteleg
da,difera soiul , rapita care este mai frunzoasa,cu frunze mari si e foarte placuta la vedere ,nu prea are nectar,cea care este mai subtire si pare mai amarata da mai mult nectar
Avram scrie:Daca vremea tine cu tine si ai culegatoare ... vor umple catul
alt stupar scrie:"Familii bune"... of ce termen relativ !
stuparii2015 scrie:alt stupar scrie:"Familii bune"... of ce termen relativ !
bunicele 7-8rame capacit si albina e ceva ,EU sunt nelamurit de rapita caci e primul cules la rapita nu de familii
mirceajinaru scrie:Buna ziua
Daca se stropeste cu Decis la rapita afecteaza albinele?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator