Ai mei parca nu sunt atat de rai la deschidere ca in alti ani, dar nici blanzi, e drept ca zilele trecute ma plimbam pe langa ei la adapator fara masca dar de vineri au inceput sa ma ciocaneasca in cap
S-au prins ca este urma de urs
Sanatate...
mellis scrie:Oameni buni, dar mancare mai au acele albine?
O posibila cauza poate fi si lipsa sau cantitatea hranei.
Sanatate..
thomas scrie:Este doar o ipoteza, dar se poate ca hranirile cu zahar din martie/aprilie sa le determine comportamentul acesta la albine?
mausica scrie:Tocmai asta nu le lipsesteSunt in rapita cu ei....cantarul merge bine,insa ele sunt puse pe atac. Intradevar sunt zile cand poti sa iti faci treaba dar le numeri pe degete, in rest.....tre sa fi blindat.
TDI scrie:Povesti.
Eu sper ca dupa o stimulare zilnica sa se linisteasca. Încep de maine.
thomas scrie:Este doar o ipoteza, dar se poate ca hranirile cu zahar din martie/aprilie sa le determine comportamentul acesta la albine?
popik50 scrie: Seara cand am citit cantarul a fost mai placut , 2,1kg
Mircea_63 scrie:Ai mei sunt blanzi.![]()
popik50 scrie:Da Paulica, la stupul pe 9 rame am avut 2,1 kg. A fost o zi excelenta de cules. Seara dupa ce am citit cantarul, i-am adaugat si a zecea rama + catul ca era deja blocat. Cred ca la stupii puternici a fost peste 4 kg.
rihmond scrie:Simt rautatea omenesca care nea cuprins pe multi dintre noi,si ne platesc cu aceiasi moneda.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori