manu8388 scrie:Salutare ccolegi! Am albinele la un amic al meu fermier. Astazi stropeste rapita cu biscaya si lamdex. Cam cat ar trebui sa le tin inchise? 48 de ore e de ajuns?
manu8388 scrie:Salutare ccolegi! Am albinele la un amic al meu fermier. Astazi stropeste rapita cu biscaya si lamdex. Cam cat ar trebui sa le tin inchise? 48 de ore e de ajuns?
titico scrie:spor la cantar azi 3 mai 4 kg
7Rame scrie:pana la exractie mai sunt cel putin 5-6 zile.
multa lume se intreaba unde este ...mierea? ca zbor e de balamuc, cica unii ar avea si albina. Dar cum draqu i-a indoit la ala cantarul cu peste 20 kg?... aaa, cica e in directia de zbor, ori s-a populat, ca e de cap.
s-a auzit ca media e bunicica, dar eu cred ca adevarul general este ca la peste jumatate s-au completat doar coronite.
caturi nu prea vezi, deci cine le are "bate la ochi"
am vz si catare de 6,5kg/zi, "cu ochii mei", daca acceptati pleonasmul, ca cu ochii altuia nu am cum sa vad.
dar media e alta. butoiul se face altfel.
mai o saptamana, si vedem.
prretul?.. inainte butoiul, si apoi vedem. eu as gandesc.
stuparii2015 scrie:Duminica 3 mai am fost la stupi ,incepusera sa o capacaceasca mierea si la uni caturile aproape pline...sambata 9 mai o sa extragdar mi e teama sa nu zahariseasca in rame pana sambata ,ma ajuta cineva caci e prima oara cand extrag la rapita
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori