Ori stai foarte bine cu memoria ori stai zilnic cu ochii pe calendar.Recunosc insa ca chiar m-ai surprins si ca m-ai impresionat....tot placut,ca de fiecare data.
Da,ai dreptate....pare-se doar ca-i top secret.....n-a fost nimeni interesat
irina scrie:Paul,multumesc frumos.
Ori stai foarte bine cu memoria ori stai zilnic cu ochii pe calendar.Recunosc insa ca chiar m-ai surprins si ca m-ai impresionat....tot placut,ca de fiecare data.
Da,ai dreptate....pare-se doar ca-i top secret.....n-a fost nimeni interesat. E aceeasi cifra care semnifica....infinitul ( sper ca sunt pe-aproape de propria-ti definitie).
irina scrie:M-am chinuit ceva cu scara ,nu prea ma simt in largul meu la .........inaltime ,dar in final l-am capturat
irina scrie:M-am chinuit ceva cu scara ,nu prea ma simt in largul meu la .........inaltime ,dar in final l-am capturat
irina scrie:paul scrie:Era o chestie ... de vazut !
Sunt convinsa!
paul scrie:Acum intreb si eu, nu te supara, nu era mai simplu sa faci o prajina de inaltimea copacului pe care s-a asezat roiul, de care sa atasezi 2-3 rame de puiet larvar (luate din alti stupi) si sa recuperezi roiul fara sa risti nimic ???Sau poate ... iti place mereu sa fii la inaltime asa cum sugereaza colegul Mellis???
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori