Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: irina

Mesajde irina » 05 Mai 2015, 15:35

Paul,multumesc frumos.
Ori stai foarte bine cu memoria ori stai zilnic cu ochii pe calendar.Recunosc insa ca chiar m-ai surprins si ca m-ai impresionat....tot placut,ca de fiecare data.
Da,ai dreptate....pare-se doar ca-i top secret.....n-a fost nimeni interesat :lol: . E aceeasi cifra care semnifica....infinitul ( sper ca sunt pe-aproape de propria-ti definitie).
irina

Mesajde paul » 06 Mai 2015, 00:18

irina scrie:Paul,multumesc frumos.
Ori stai foarte bine cu memoria ori stai zilnic cu ochii pe calendar.Recunosc insa ca chiar m-ai surprins si ca m-ai impresionat....tot placut,ca de fiecare data.
Da,ai dreptate....pare-se doar ca-i top secret.....n-a fost nimeni interesat :lol: . E aceeasi cifra care semnifica....infinitul ( sper ca sunt pe-aproape de propria-ti definitie).

Irinuco, crede-ma, n-ai pentru ce sa-mi multumesti ! Ai fost mereu o MARE DOAMNA pe acest forum si meriti mult mai mult decat un anost La Multi Ani ( nu ma duce mintea sa fac urari mai ... consistente :( ) Ma bucur sincer daca ti-a facut placere !
Cu memoria nu stau nici prea, prea, nici ... foarte, foarte , iar calendarul ortodox il stiu la nivel de bun simt. :P In schimb, citesc zilnic portalurile de stiri (sa nu cada bomba si eu ... sa n-am habar :lol: ) si DC News a postat articolul pe care l-am inserat.
La numerologie ... nu ma pricep. :( Nu stiu care cifra semnifica infinitul dar am vaga banuiala ca cifra 8. Poate ... ma insel !
LE ... sunt nascut intr-o zi de 8 !
LE 2 ... poate reusesti sa declasifici dosarul zilei de nastere !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde irina » 15 Mai 2015, 10:39

De prin stupi ....adunate ;)
Fişiere ataşate
rsz_312.jpg
ceva rapita
rsz_13.jpg
cateva botci
irina

Mesajde BRUMITA » 15 Mai 2015, 12:59

Stupi de meseriaș. ;)
Albină , miere, botci , doar butoaiele lipsesc. :D
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 16 Mai 2015, 07:14

Scuza-mi curiozitatea, cum a mers rapita ?
La mine se pare ca merge cam greu (noptile si diminetile reci, abia la amiaza ies la cules, vreo 2 zile stat pe camera tot din cauza vremii, lipsa ploaie, vant). Dar, mai dureaza cel putin vreo 10 zile. :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde irina » 17 Mai 2015, 20:50

Se putea si mai bine;fata de anul trecut,e un pas important in fata;n-au urcat toti mierea in cat,desi anul asta am incercat sa plec cu familii cam de aceeasi putere;nu mi-a iesit in totalitate;ca sa nu mai zic ca am cativa pe care i-am plimbat degeaba: unul mi-a roit ,trei aveau BSL iar altul l-am luat de-acasa din greseala,dupa ce-l golisem de puiet.....
Ne concentram pe salcam,speram sa avem mai multa bafta ;)
irina

Mesajde irina » 17 Mai 2015, 20:56

Vrand-nevrand,zilele trecute am fost.....la inaltime.
Fişiere ataşate
1.jpg
irina

Mesajde irina » 17 Mai 2015, 21:02

M-am chinuit ceva cu scara ,nu prea ma simt in largul meu la .........inaltime ,dar in final l-am capturat :lol:
Fişiere ataşate
2.jpg
irina

Mesajde BRUMITA » 17 Mai 2015, 22:54

irina scrie:M-am chinuit ceva cu scara ,nu prea ma simt in largul meu la .........inaltime ,dar in final l-am capturat :lol:

Poate capturez și eu unul din vecini :lol: :lol: :lol:
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde paul » 18 Mai 2015, 00:27

irina scrie:M-am chinuit ceva cu scara ,nu prea ma simt in largul meu la .........inaltime ,dar in final l-am capturat :lol:

Era o chestie ... de vazut ! :lol:
paul

Mesajde irina » 18 Mai 2015, 09:40

BRUMITA scrie:Poate capturez și eu unul din vecini :lol: :lol: :lol:

Nu-i bine sa te pui rau cu vecinii! :lol:
irina

Mesajde irina » 18 Mai 2015, 09:45

paul scrie:Era o chestie ... de vazut ! :lol:

Sunt convinsa! :lol:
irina

Mesajde mellis » 18 Mai 2015, 14:27

paul scrie:...Era o chestie ... de vazut ! :lol:

Salutari,
Paul de fapt voia sa vada poza cu tine la inaltime ;) ( mereu esti la inaltime, acum si fizic..)..
Multa sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde paul » 18 Mai 2015, 23:11

irina scrie:
paul scrie:Era o chestie ... de vazut ! :lol:

Sunt convinsa! :lol:

Acum intreb si eu, nu te supara, nu era mai simplu sa faci o prajina de inaltimea copacului pe care s-a asezat roiul, de care sa atasezi 2-3 rame de puiet larvar (luate din alti stupi) si sa recuperezi roiul fara sa risti nimic ??? ;) Sau poate ... iti place mereu sa fii la inaltime asa cum sugereaza colegul Mellis??? :lol:
paul

Mesajde mellis » 19 Mai 2015, 10:52

Paul, Irina a zis ca tine la vecini, dupa mine o prajina de 6 metrii cu o rama in varf este un cal troian, daca nu pica te scuteste de altitudine, dar trebuie sa ai ehilibru si spatiu sa te lupti ca Don Quijote cu morile de vant..
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde irina » 21 Mai 2015, 10:02

paul scrie:Acum intreb si eu, nu te supara, nu era mai simplu sa faci o prajina de inaltimea copacului pe care s-a asezat roiul, de care sa atasezi 2-3 rame de puiet larvar (luate din alti stupi) si sa recuperezi roiul fara sa risti nimic ??? ;) Sau poate ... iti place mereu sa fii la inaltime asa cum sugereaza colegul Mellis??? :lol:

Am incercat cu o prajina,era prea mica;sa fac eu una la inaltimea copacului (care-i zarzar ;) )? Glumesti......insemna sa vina iarna si tot n-as fi reusit :lol: ;in plus , era cam tarziu si cam innorat;dupa ce am coborat roiul a inceput si ploaia;
irina

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?