Florin Dobre scrie:Te salut Mihai!
Imi lipsea tonul tau critic.
pai?
ce-ai patit?
tonul meu critic?
auzi tu texte!
pai...nu l-ai suprimat tu 2 saptamani?
ps- plus X ale mele!(si asa va fi mereu!)
Florin Dobre scrie:Te salut Mihai!
Imi lipsea tonul tau critic.
TDI scrie:Mai Florine, eu îl respect pe Mihai pentru ce a realizat, pentru hâtrul care e de obicei, pentru conversațiile pe care le-am purtat si sfaturile pe care mi le-a dat(chiar daca n-au mers la mine.
Dar când scrie, merita înjurat, ne confirma in mod explicit una din caracteristicile noastre de popor, de... botanisti, ca sa-l parafrazez pe maestru.
Si cu matcile, îmi permit sa-l contrazic - fara sa vreau sa intru in detalii - partial.
Butoaie pline!
TDI scrie:Mai Florine, eu îl respect pe Mihai pentru ce a realizat, pentru hâtrul care e de obicei, pentru conversațiile pe care le-am purtat si sfaturile pe care mi le-a dat(chiar daca n-au mers la mine.
Dar când scrie, merita înjurat, ne confirma in mod explicit una din caracteristicile noastre de popor, de... botanisti, ca sa-l parafrazez pe maestru.
Si cu matcile, îmi permit sa-l contrazic - fara sa vreau sa intru in detalii - partial.
Butoaie pline!
Butoaie pline!
MIHAI BALS scrie:ce e sigur... e ca tie-ti place botanica!
ce cauti tu aici... e pura intamplare!
...
ce confirma anu asta...e...PA(si pusi) la anu!
ps-pusi e matca!!!
MIHAI BALS scrie:chimistule,le am pline!
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:chimistule,le am pline!
Deci anul asta, apicultura a devenit rentabila ?.
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:ce e sigur... e ca tie-ti place botanica!
ce cauti tu aici... e pura intamplare!
...
ce confirma anu asta...e...PA(si pusi) la anu!
ps-pusi e matca!!!
Evident ca-mi place botanica. Se combina simbiotic cu albinele. Ce poate fi mai frumos decat un roi pe craca?!![]()
Ce caut aici? Initial am cautat lucruri banale pentru altii. Apoi am constatat ca...inca mai caut.![]()
.....
O sa trag urmase din cele mai iubitoare de craca.
Vrei botci? Am un lighean...ce-i drept mai mic decat anul trecut. Pana maine jumătate din ele rup gaoacea.
MIHAI BALS scrie:...
pune mana pe carte,Dobre!
Florin Dobre scrie:Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:chimistule,le am pline!
N-a spus cu ce le are pline. Nu se dezice Mihai asa repede.
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:...
pune mana pe carte,Dobre!
Gata...am pus mana pe-o carte...mai departe?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 73 vizitatori