Astept sa ne spui cum a mers cantarul
Multa sanatate .
Augustin78 scrie:Salut.
In rest am facut doi roisori pe 2 rame...dar nu stiu daca sunt sanse de reusita cu ei...."neavand o alta vatra..culegatoarea a plecat in stupul mama....ramanand foarte putina albine....oricum sunt inca incepator si mai fac si eu greseli..cu toate ca la teorie stiu cum sa fac..dar practica ne omoara...in fine.
Avram scrie:Augustin78 scrie:Salut.
In rest am facut doi roisori pe 2 rame...dar nu stiu daca sunt sanse de reusita cu ei...."neavand o alta vatra..culegatoarea a plecat in stupul mama....ramanand foarte putina albine....oricum sunt inca incepator si mai fac si eu greseli..cu toate ca la teorie stiu cum sa fac..dar practica ne omoara...in fine.
Augustin , nu te complica cu roi pe 2 rame - ce vrei sa faci cu lesinatii aia ?
Incearca asa - (banuiesc ca nu ai avut matci imperecheate ) - trei rame cu puiet in diferite stadii si albina acoperitoare furate de prin alti stupi ingradite de alte doua rame cu miere si pastura.Doua botci frumoase lipite pe ramele cu puiet si le dai pace .La o saptamana faci un control si cauti sa vezi matca.
Dacat 2 roisori lesinati mai bine unul bun !
Te salut
Augustin78 scrie:Va salut.
Am si eu o intrebare referitoare la galetile de plastic ce au canea.
Am cumparat 2 galeti din plastic cu canea si acum intrebarea este
-Oare va curge mierea pe la imbinare sau va trebui sa bag ceva silicon?
De ce intreb asta? le-am spalat si am vazut ca apa picura pe acolo,stiu ca veti spune ca mierea este mai vascoasa dar totusi am nevoie de un sfat,cum pot sigila sa nu mai curga?
Numai bine si multumesc anticipat.
Augustin78 scrie:Va salut.
Am si eu o intrebare referitoare la galetile de plastic ce au canea.
Am cumparat 2 galeti din plastic cu canea si acum intrebarea este
-Oare va curge mierea pe la imbinare sau va trebui sa bag ceva silicon?
De ce intreb asta? le-am spalat si am vazut ca apa picura pe acolo,stiu ca veti spune ca mierea este mai vascoasa dar totusi am nevoie de un sfat,cum pot sigila sa nu mai curga?
Numai bine si multumesc anticipat.
Augustin78 scrie:Salut.
Nu merge...gaura este mai mare in diametru decat dimensiunea canelei....am vorbit la apis blaj si au zis ca mi le schimba.
Acum astept din nou maturatoarele.....![]()
Numai bine.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori