CATALIN scrie:marca EDI ROTARU....ms mult pt cea de-a doua serie de matci trimise
la anu am linie tata
DD
IGNATOV
EDI ROTARU
MIREL
LS5
GIOVANI
............
VA multumesc tuturor pentru rasfatul acordat....promit sa nu dezamagesc
eduard.rotaru scrie:Cataline il ai pe Dan langa tine asa ca profita din plin de asta.
Baza genetica f buna ai, suport tehnic si moral ai, tanar esti, destept esti, vreau sa vad rezultatele implicarii tale totale in domeniu cat mai repede
Spor!
Augustin78 scrie:Asta da incurajare,ai mare dreptate Edi,are totul....implicare mai multa...Bafta multa Cataline.
CATALIN scrie:wauu moderatorule...ma incurajezi sau te lauzi??
CATALIN scrie:La general vorbind......M-am tot gândit.. în ce credeți că se măsoară prostia? În grade? În bani? În cuvinte? E ciudat, nu există niciun aparat care să ne indice cât de proști suntem. V-ați gândit vreodată că am putea să suflăm într-un prostiotest și să aflăm că suntem 5, 10, 50, 100 % proști? Am avea curaj să le spunem și celorlalți rezultatul? Leneșii nici măcar nu și-ar face testul pentru că ar pierde prea mult timp în care ar putea să.. stea? dar proșii cu siguranță ar minți în legătură cu rezultatul și.. ar muri în continuare de grija altora.
Sunt oameni pe care nu-i cunosti, niciodata nu i-ai vazut,in schimb te dusmanesti cu ei maxim...de ce?? ca duc grija ta!!!
E singurul mod in care se pot afirma...asta ii scoate in evidenta...insa trebuiesc lasati in universul lor...:
Florin Dobre scrie:
Cataline, tu ai conceput ce-i scris mai sus? Imi place.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori