delorin I scrie:Fie vorba intre noi...ce interes ar avea producatorul sa iti spuna adevarul? Si oricum daca ari fi afirmativ raspunsul...dar conditiile atmosferice si nu doar sunt departe de ideal....
stuparii2015 scrie:Cantare ceva la floarea soarelui??...aloooo sau va apucati de agricultura ?? Asa se pare
tuturicius scrie:delorin I scrie:Fie vorba intre noi...ce interes ar avea producatorul sa iti spuna adevarul? Si oricum daca ari fi afirmativ raspunsul...dar conditiile atmosferice si nu doar sunt departe de ideal....
Cred ca pe forumul asta am vazut scrisa pe undeva concluzia unui renumit psiholog care a facut profilul psihologic al poporului nostru. Trasatura de baza ... - neincrederea ...
yulian scrie:stuparii2015 scrie:Cantare ceva la floarea soarelui??...aloooo sau va apucati de agricultura ?? Asa se pare
Apoi ai putea incepe tu...asta in cazul in care nu te-ai apucat deja de agricultura![]()
luci scrie:Am mutat la floare dupa vorbele unui cunoscut ca merge cu 2kg eu fiind la tei unde mergea cu 2kg si la floare nu a bagat mimic o saptamana.Asa ca binevointa sar putea sa te coste mai mult decat "rautatea".A fost in 2009.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori