claudia12 scrie:Azi la mine 600g,ca si ieri,37'C la umbra,albina intre orele 12si 18 nu prea a iesit la zbor.
Da, da ... si marmota invelea ciocolata ( 2 mesaje provocatoare la adresa lui Edi si ... un cantar la oha ), in total 3 mesaje !!!
claudia12 scrie:Azi la mine 600g,ca si ieri,37'C la umbra,albina intre orele 12si 18 nu prea a iesit la zbor.
lucky5strike scrie:Colegi si colege, nu va infierbantati. E lege ca nectarul sa nu se arate chiar pretutindeni, in acelasi timp. Diferente au fost si vor fi tot timpul.
Eu il cred pe Eduard. Cugetati un pic si la puterea care a spus-o, corp Dadant si 3 magazine, la care va mai adauga unul, spor de 4 kg nu e extraordinar.
Ba chiar e mic, in raport cu volumul de culegatoare...
amina scrie:domnilor cum o femeie isi spune punctul de vedere cum sariti la beregata ei,noi toti trebuie sa schimbam informatii sa ne ajutam de aceste informatii pentru a evita greutatile prin care au trecut unii dintre noi , conteaza foarte mult la floare si soiul semanat ,eu intr-un an la 200 de ha am crezut ca mi-a tras cineva mierea ,erau stupii goi,eu inca nu am extras la tei asa ca saptamana viitoare va spun cum merge si la mine cantarul,cat despre matci am ajuns sa cred ca tot micuta noastra carpatica e mai competitiva
lucky5strike scrie:Paule, esti pregatit pentru... cand s-o revarsa solidaritatea asta feminina asupra ta, da? Sa nu strigi dupa ajutor!
lucky5strike scrie:Paule, asa, asa, ca zilele astea am treaba cu nasicu' Lucian (asta plimba ursul in pastoral) si... sa stiu ce-i zic de finu'...
bogdanel0887 scrie:Stupii sunt dusi de acum 2 zile...Cea mai mare teama e sa nu gasesc rame topite si naclaite albinele pe acolo....
lucky5strike scrie:Ceva nou pe la voi?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori