yuonyuon scrie:Eu unu nu astept sa capaceasca . asta ar insemna sa stau cu cuibu blocat , navem timp de capacit . Fs merge perfect anu asta , a inceput cu ploi , canicula si acuma e pa val . de o saptamana, 3kg. Acuma nustiu ce fel e in oltenia ca si la noi a fost seceta .am si eu un vecin care zice ca nu merge floarea soarelui la 300 m dar nu e din cauza soiului.
Dan Paşca scrie:O intrebare de incepator, cam in cat timp capacesc albinutele mierea de Fl.S, si cat trebuie sa fie capacita ca sa fie cat de cat de calitate pt procesatori?
peste 60 , nu mai stiu exact . orcum la o persoana is de ajunsMIHAI BALS scrie:yuonyuon scrie:Eu unu nu astept sa capaceasca . asta ar insemna sa stau cu cuibu blocat , navem timp de capacit . Fs merge perfect anu asta , a inceput cu ploi , canicula si acuma e pa val . de o saptamana, 3kg. Acuma nustiu ce fel e in oltenia ca si la noi a fost seceta .am si eu un vecin care zice ca nu merge floarea soarelui la 300 m dar nu e din cauza soiului.
ionica,cati stupi ai tata?
yuonyuon scrie:peste 60 , nu mai stiu exact . orcum la o persoana is de ajunsMIHAI BALS scrie:yuonyuon scrie:Eu unu nu astept sa capaceasca . asta ar insemna sa stau cu cuibu blocat , navem timp de capacit . Fs merge perfect anu asta , a inceput cu ploi , canicula si acuma e pa val . de o saptamana, 3kg. Acuma nustiu ce fel e in oltenia ca si la noi a fost seceta .am si eu un vecin care zice ca nu merge floarea soarelui la 300 m dar nu e din cauza soiului.
Duneavastra cati stupi aveti si cum a mers floarea . ca sami fac si eu o idee , ca to tot am impresia ca pe forum se cam " plimba cutiile "MIHAI BALS scrie:yuonyuon scrie:peste 60 , nu mai stiu exact . orcum la o persoana is de ajunsMIHAI BALS scrie:yuonyuon scrie:Eu unu nu astept sa capaceasca . asta ar insemna sa stau cu cuibu blocat , navem timp de capacit . Fs merge perfect anu asta , a inceput cu ploi , canicula si acuma e pa val . de o saptamana, 3kg. Acuma nustiu ce fel e in oltenia ca si la noi a fost seceta .am si eu un vecin care zice ca nu merge floarea soarelui la 300 m dar nu e din cauza soiului.
frate,esti simpatic rau!
thomas scrie:informatie verificata: teleorman, zona apropiata de Corbii Mari (DB) cantar max 1kg
Braila, cativa km de oras, cateva zile si cu 3 kg. deci conteaza solul mai mult decat soiul.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori