Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde ignatov andrei » 04 Aug 2015, 10:57

CRISTI M scrie:Asa faci ma Mihaie ? :)) incearca sa dai si cu pipeta ,ca cei de la fosta aca nu au dat in viatza lor tone de zahar :)) , acel zahar din ratie il puneau la tuica ?:)))
si mai este o chestie : -"Rezervatia Bals " nu este Moldova si este Oltenia .... asa ca la armata , olteanul la grade si moldoveanul la mancare , deci , despre ce vorbim ?

Stii tu ce e aia... armata?!?
Cand te nasteai, eu eram la Drobeta-Turnu Severin, militar in termen (Halanga, fabrica de apa grea, chestii din stea)!
ignatov andrei

Mesajde mircea_tm » 04 Aug 2015, 11:41

CARPE DIEM !
mircea_tm

Mesajde MIHAI BALS » 04 Aug 2015, 14:40

CRISTI M scrie:Asa faci ma Mihaie ? :)) incearca sa dai si cu pipeta ,ca cei de la fosta aca nu au dat in viatza lor tone de zahar :)) , acel zahar din ratie il puneau la tuica ?:)))
si mai este o chestie : -"Rezervatia Bals " nu este Moldova si este Oltenia .... asa ca la armata , olteanul la grade si moldoveanul la mancare , deci , despre ce vorbim ?

CRISTI,ai avea tu doar 16 postari(pe stuparitul nou,pe cel vechi nu stiu cate ai avut,nu eram stupar atunci),dar garantez ca multi batrani(+55) au ce invata de la tine!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 04 Aug 2015, 14:42

ignatov andrei scrie:
MIHAI BALS scrie:
ignatov andrei scrie:
MIHAI BALS scrie:din ce vad,forumul e...viata ta!
(valabil pt + 55!)

+55 e destul de bazat ca sa invete ceva de la un vanzator de "balsi"...!!! :lol:

de mah,daca stie si are ce sa vanda!

MIHAI BALS scrie:hai sa-ti explic:
-ce consideri tu plus pe cantar?
--probabil undeva peste 2 kg/zi,nu?
----cate zile/an ai?

MIHAI BALS scrie:hranire(eleganta,made bals),azi:
scoti dopul,bagi palnia,pui doza(1,5 l) si gata!
(vedeti ce-nseamna sa stii sa scoti dopuri!!!)
stupi 16r+cat de 12r(1/2r).

Si uite asa ai stupii foarte frumosi, in "Rezervatia Bals" unde totul este rai de floi si ploua la timp, chiar daca in toata zona e canicula si seceta!!!

as fi ***** daca cantarul mi-ar spune ce sa fac si eu n-as sti!
MIHAI BALS

Mesajde tuturicius » 04 Aug 2015, 16:13

Uite sparg io gheatza!
Eu sunt un tip realizat din apicultura. Peste 5 ani o sa produc 20 t miere pe an, o sa am toate investitiile amortizate si in timpul iernii o sa merg in pastoral in Jamaica la miere de banan.
Deci se poate!!!
tuturicius

Mesajde State » 04 Aug 2015, 17:04

mircea_tm scrie:http://agrointel.ro/37361/un-apicultor-din-baicoi-le-a-vandut-chinezilor-15-tone-de-miere-romaneasca-au-cerut-analize-peste-analize-dar-au-platit-corect-si-la-timp/

Sunt cateva postari pe aici care transmit acelasi mesaj: "Comerciantii sunt cei care fac _|_ mare, nu apicultorii." Asta-i adevarul (50%), pentru ca mai exista si ceilalti care fac miere.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde MIHAI BALS » 04 Aug 2015, 22:31

tuturicius scrie:Uite sparg io gheatza!
Eu sunt un tip realizat din apicultura. Peste 5 ani o sa produc 20 t miere pe an, o sa am toate investitiile amortizate si in timpul iernii o sa merg in pastoral in Jamaica la miere de banan.
Deci se poate!!!

trasasi ceva pe nas?
MIHAI BALS

Mesajde tuturicius » 05 Aug 2015, 00:56

Ihimm!
tuturicius

Mesajde CRISTI M » 06 Aug 2015, 12:26

ignatov andrei scrie:

Cand te nasteai, eu eram la Drobeta-Turnu Severin, militar in termen (Halanga, fabrica de apa grea, chestii din stea)!

Auzi ma " Tataie ", si inca ce armata stiu :)) , ce grad ai avut " polonicar " ? :)) eu nu pot spune ce grad am , ca daca ti-as zice ar trebui sa te " dau la fund " . :lol:
Dar tot nu ai raspuns ce faceai cu tonele de zahar , nu te fofila dupa livret . Daca ai singe in instalatie recunoaste .
Doi oameni privesc acelas lucru dar vad doua lucruri diferite
CRISTI M

Mesajde ignatov andrei » 06 Aug 2015, 19:44

CRISTI M scrie: eu nu pot spune ce grad am , ca daca ti-as zice ar trebui sa te " dau la fund " . :lol:

Si tata lu' Bula era ambasador (asa scria pe cozoroc)... ;)
ignatov andrei

Mesajde Dragos2006 » 06 Aug 2015, 23:06

Andrei , fara suparare dar ai cam intrat pe teren minat ! Cere-ti scuze si mergi mai departe , nu te mai ascunde dupa cozoroc.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde arnautu valentin » 06 Aug 2015, 23:07

PS. E un api ultor pe aici care a predat numai la salcam 4 tone , omul are si loc de munca , crezi ca nu este realizat cu asemenea productie obtinuta in timpul liber ?[/quote]
4 tone nu i asa mult la cum a mers salcamul anu asta.trebuia sa aibe 120 140 de stupi buni si facea 4 tone.ma gandeam odata sa deschid un subiect cu facturile aferente fiecarui cules si in august cine are chef sa adune sa inmulteasca sa imparta etc,,, ca na pe vorbe facem tone multe de nectar.exista intradevar stupari bio care au predat miere multe jde tone....dar f multa din acea miere predata era luata de la apicultori care erau la conventional.sunt sigur ca exista cativa realizati din apicultura nu contest asta dar gloata de stupari i si taraie parturile carpindu se de la an la an (cvu asta inchei despre bunastarea stuparilor)
adi1574
arnautu valentin

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 07 Aug 2015, 15:48

CRISTI M scrie:
ignatov andrei scrie:

Auzi ma " Tataie ", si inca ce armata stiu :)) , ce grad ai avut " polonicar " ? :)) eu nu pot spune ce grad am , ca daca ti-as zice ar trebui sa te " dau la fund " . :lol:
Dar tot nu ai raspuns ce faceai cu tonele de zahar , nu te fofila dupa livret . Daca ai singe in instalatie recunoaste .

Daca tata lui Domnu Jignatov este ambasador ia poftim si nu te mai lua de dansul.
Dumneata nai vazut atatea tari straine cate a umblat un Ambasador.
Armata ie de cacao.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde maximotgv » 07 Aug 2015, 17:04

Daca tata lui Domnu Jignatov este ambasador ia poftim si nu te mai lua de dansul.
Dumneata nai vazut atatea tari straine cate a umblat un Ambasador.
Armata ie de cacao.[/quote]
Hai ca iti duceam dorul! Mai baga!
maximotgv

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 08 Aug 2015, 10:57

Ce sa fac cu Doru ?
Mai bine duceti doi roi .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde MIHAI BALS » 09 Aug 2015, 23:35

Nicolaie Astaifoaiei scrie:Michiduta se joaca cu sufletul tau Gurita!
Decacuma iesti Balsoi si ui cum graiesti cand vezi un om sarman.

Iaca iaca decat maine nui poimane si apoi vezi bine cum Belzebut cela de te facu cu multi bani realizat teo munci la cazne sai platesti daravela.
Bogdaproste sa spui atunci.

asta e atac .
cred ca e si din sistem(ala de stat).
eu nu stiu!, ce paziti?
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE