tuturicius scrie:Am aflat de la prietenul meu Ves Lucian ce planta este - Centaurea jacea. Si mai este si melifera
Seamana cu Centaurea jacea .
In termeni populari i se spune Ciuline ( stiintific Carduus Nutans ).
tuturicius scrie:Am aflat de la prietenul meu Ves Lucian ce planta este - Centaurea jacea. Si mai este si melifera
tuturicius scrie:S-au facut cercetari si s-a constatat ca albinele oricum nu culeg la plantele decorative. Pentru ca le plac si lor, se opresc, iau pauza si le admira
BRUMITA scrie:tuturicius scrie:Am aflat de la prietenul meu Ves Lucian ce planta este - Centaurea jacea. Si mai este si melifera
Nicolaie Astaifoaiei scrie:BRUMITA scrie:tuturicius scrie:Am aflat de la prietenul meu Ves Lucian ce planta este - Centaurea jacea. Si mai este si melifera
Aistai scaiete. Scaiete i zice nu ciulin.
tuturicius scrie:Eu am o senzatie foarte puternica ca Astaifoaiei mai are un preten, tot stupar, care scrie de pe acelasi IP
tuturicius scrie:Noa ... nu m-am prins!
paul scrie:tuturicius scrie:Eu am o senzatie foarte puternica ca Astaifoaiei mai are un preten, tot stupar, care scrie de pe acelasi IP
Ai acces la butoane ca sa-ti permiti ... senzatii ?
paul scrie:Doamna, sa va spun un mic secret , asa in public ... INTOTDEAUNA Astaifoaiei are dreptate !!!![]()
Trecand peste ... stil, stie ce spune si spune FOARTE BINE !
tuturicius scrie:Asta asa-i. Va rog sa nu va suparati pe noi doamna Lucretia ca v-am invadat pagina si iaca de la scaieti am ajuns sa scriem de la Ip-uri pe unde n'avem semnal
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori