Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 25 Aug 2015, 11:45

Mircea .... exagerezi ..... o fi luat intamplator pe capota puratatorul de cascheta dar .... asta nu justifica faptul ca a accelerat si apoi franat brusc astfel incat sa-l arunce pe jos .... fapta este destul de evidenta: "omor calificat":

Art. 189: Omorul calificat

(1)Omorul savarsit in vreuna dintre urmatoarele imprejurari:

a)cu premeditare;

b)din interes material;

c)pentru a se sustrage ori pentru a sustrage pe altul de la tragerea la raspundere penala sau de la executarea unei pedepse;

d)pentru a inlesni sau a ascunde savarsirea altei infractiuni;

e)de catre o persoana care a mai comis anterior o infractiune de omor sau o tentativa la infractiunea de omor;

f)asupra a doua sau mai multor persoane;

g)asupra unei femei gravide;

h)prin cruzimi,

referitor la intamplarea ta .... nu vreau sa fiu carcotas acum .... dar depasirea masinilor "voluminoase" (adica nu ai vizibilitate in fata lor) oprite pe carosabil se face cu reducerea vitezei astfel incat sa poti opri daca de dupa masina oprita tasneste careva .... nu stiu daca este sau nu prinsa in regulamentul rutier acest aspect .... dar eu personal asa procedez.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 25 Aug 2015, 17:40

a_costy

Mesajde a_costy » 25 Aug 2015, 18:18

a_costy

Mesajde a_costy » 25 Aug 2015, 18:50

O confuzie de genul acesta, nu este un capat de tara, se poate intampla si la case mai mari.
Regretabil este modul prin care se poate indrepta o gresala, facuta cu voia sau fara de voia politistului (in cazul de fata fara).
Ideea este urmatoarea: când te amendeaza politisul, dintr-o eroare sau exces de zel, problemele pica doar pe capul pagubitului.
bani cheltuiti in instanta, invoire de la serviciu, timp pierdut.....
Chiar daca instanta hotaraste ca ai avut dreptate, ramai ca vorba romanului, si f---t, prin salile judecatoriilor/tribunalelor, si cu banii dati.
a_costy

Mesajde Donbazil » 06 Sep 2015, 00:24

Sal'tare!
:lol: :lol: :lol:
..."Marian Godina: Voiam să devin medic. Însă aveam o profesoară de română care, atunci când mă scotea la tablă şi nu ştiam nimic, mă îndemna să mă fac poliţist. Uite că i-am urmat sfatul"...
..."- De ce eşti doar agent de circulaţie? N-ai încercat să intri la Academia de Poliţie?
- Am dat anul trecut examen la Academie, la frecvență redusă, erau 28 de locuri şi 400 de candidați. Cel de pe ultimul loc a avut media 9,10, ghici ce medie am avut eu?
-Încerc să ghicesc…8,80?
- N-ai ghicit, 9,10, am fost exact al douăzeci şi nouălea!
- Şi de ce n-ai intrat?
- Ne-a departajat nota obţinută, culmea, la Română ! Eu am avut 10 la Istorie, el mai puțin, dar a avut 9,10 la Română şi eu 8,80, iar Româna a fost primul criteriu de departajare. Dar anul ăsta am dat iarăşi: ultima medie a fost 8,90, iar eu am avut... 8,80!"... :idea:
http://www.evz.ro/vremea-intrebarilor-c ... oapte.html

P.S. 28 de locuri pentru politistii deja "pe meserie" si 400 de candidati....Iar gunoaiele care azi conduc M.A.I. se zbat sa mai faca angajari "din sursa externa"....Adica sa-si aranjeze toti pilosii .....Vai-si-amar!..... :idea:
Donbazil

Mesajde a_costy » 06 Sep 2015, 17:53

Donbazil scrie:Sal'tare!

P.S. 28 de locuri pentru politistii deja "pe meserie" si 400 de candidati....Iar gunoaiele care azi conduc M.A.I. se zbat sa mai faca angajari "din sursa externa"....Adica sa-si aranjeze toti pilosii .....Vai-si-amar!..... :idea:

Subscriu spuselor de mai sus.
La Academia de Politie este o concurenta foarte serioasa si binevenita pentru institutie.
M.A.I ar trebui sa aiba ofiteri numai si numai absolenti ai Academiei.
Când se va ajunge aici, se vor rezolva de la sine majoritatea problemelor din sistem.
a_costy

Mesajde a_costy » 06 Sep 2015, 18:07

http://www.pandurul.ro/Investigatii/201 ... i%E2%80%9D

Desi imi propusesem sa nu mai scot in evidenta lucrurile urate din M.A.I, totusi am postat mai sus o faradelege aparuta in presa cu cateva zile in urma, dar stiuta de noi bastinasii de f mult timp.
a_costy

Mesajde nae » 06 Sep 2015, 22:31

Donbazil scrie:P.S. 28 de locuri pentru politistii deja "pe meserie" si 400 de candidati....Iar gunoaiele care azi conduc M.A.I. se zbat sa mai faca angajari "din sursa externa"....Adica sa-si aranjeze toti pilosii ....

Donbazile, daca PS e al d-tale te ''iert'' de toate pacatele . :lol:

Pt >gunoaie< :oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde csaa » 07 Sep 2015, 17:55

a_costy scrie:http://www.pandurul.ro/Investigatii/2015-09-04/Zeci+de+hoti+si+politisti+corupti+in+dosarul+%E2%80%9EMafia+Carbunelui%E2%80%9D

Desi imi propusesem sa nu mai scot in evidenta lucrurile urate din M.A.I, totusi am postat mai sus o faradelege aparuta in presa cu cateva zile in urma, dar stiuta de noi bastinasii de f mult timp.

EHEEEE! Astea sunt veeechi! Sa fi vazut acum cativa ani ce protejati erau cei ce furau petrol (produse petroliere) din conducte! Nici acum nu cred ca e altfel.
csaa

Mesajde a_costy » 07 Sep 2015, 18:36

csaa scrie:
a_costy scrie:http://www.pandurul.ro/Investigatii/2015-09-04/Zeci+de+hoti+si+politisti+corupti+in+dosarul+%E2%80%9EMafia+Carbunelui%E2%80%9D

EHEEEE! Astea sunt veeechi! Sa fi vazut acum cativa ani ce protejati erau cei ce furau petrol (produse petroliere) din conducte! Nici acum nu cred ca e altfel.

Din fericire lupta impotriva coruptiei castiga teren pe zi ce trece. Asta datorita in principal DNA, SRI si DGA, bineinteles avand sustinerea presedintiei, fare de care nu s-ar putea realiza nimic. Acum ar trebui sa inteleaga tot poporul de ce s-au dus lupte la baioneta pentru fotoliul de presedinte. Închisoarea e grea, mai ales pentru satrapii zilelor noastre. Din pacate perioada de detentie este destul de scurta, dar sa fim rabdatori si in privinta asta.
Chiar daca toate institutiile statului sunt cuprinse de coruptie ca un cancer cu multiple metastaze, din punct de vedere al luptei impotriva coruptiei, lucrurile se indreapta intr-o directie buna.
a_costy

Mesajde a_costy » 07 Sep 2015, 19:15

EHEEEE! Astea sunt veeechi! Sa fi vazut acum cativa ani ce protejati erau cei ce furau petrol (produse petroliere) din conducte! Nici acum nu cred ca e altfel.[/quote]

Imi amintesc de acel caz (produse petroliere), a facut mai multa valva in presa.

Cazul de actualitate (furt de carbune), se pare ca il bate pe cel anterior. Se discuta de implicarea a 13 ,, oameni ai legii,, si o paguba de 50. 000 tone carbune, doar in 2015, de când se monitorizeaza cazul.
Caracatita si praduiala ii poate face invidiosi si pe cei din sudul Italiei.
a_costy

Mesajde Donbazil » 25 Sep 2015, 21:32

Sal'tare!

..."Pentru cetăţeanul obişnuit, "Poliţie Locală" sau "Poliţia Română" reprezintă doar autorităţi ale statului, diferenţa dintre atribuţiile acestora fiind neclare chiar şi pentru o parte dintre specialişti.
De asemenea precizăm că în prezent a devenit o practică comună şi de notorietate faptul că majoritatea angajaţilor din cadrul Poliţiei Locale folosesc articole din uniforma Poliţiei Române, autoturisme cu inscripţii şi semnale speciale de avertizare identice cu cele ale poliţiei, întreţinând şi alimentând confuzia cetăţenilor"....

http://www.petitieonline.net/petitie/sc ... 11138.html :idea:
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 25 Sep 2015, 21:47

Buna seara.

Donbazil conteaza cine face sau asigura siguranta cetateanului. Ciolanul este atat de mare incat cetateanul nu se mai vede.
POLITIA ca institutie este VITALA precum aerul.Cei ce o compun trebui triati de la intrare in aceasta institutie pana la iesire.Cin' s-o faca ca entitatile statului de drept sun ocupate de :se vede si se simte de cine.

Respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde lucky5strike » 25 Sep 2015, 22:28

Economia si educatia - prioritati nationale reale. Restul ar veni de la sine.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cristian bh » 25 Sep 2015, 22:42

Mai saptamana trecuta am fost citat la o sectie de politie,...pt lamuriri intr-o chestiune,...ma rog nu conteaza,....si in birou doua politiste,....si un domn in civil din ce am inteles era seful al mai mare,...care acolo fac cercetarea in spete penale,
In acest timp,..mai intra unul, tot citat,..si seful a iesit afara ,doamna ce incepuse cu mine s-a mutat la alalalt birou,si au inceput amandoua sa dezbata chestiunea cu asta!
Omul nu era vizat direct ci ocolul silvic la care era angajat ,i s-a explicat mai mult decat frumos,..ca nu el e cel in cauza ,..el a inteles,..insa la terminare i-au cerut sa dea o declaratie,..chestiune de procedura,...insa omul a spus ferm,,,,,io nu dau nici o declaratie,,si cat s-au chinuit bietele doamne sa-i explice ,sa-l lamureasca el nu si nu!
I-au zis,...bine dar,...scrie aici ca nu vrei sa dai nici o declaratie,...el .ca nu scrie nimic,..ele,...las ca scriem noi,..tu doar semnezi ca nu vrei,..el nu semnez nimic,..
doamnele nu mai stiau cum sa procedeze,...cand, intra seful in birou,..ii explica ele cum ca nu vrea sa scrie nimic si atunci ,,,,ii spune ,,,auzi ,,,stii ceva? :shock:
nici noi aici nu suntem facuti din laba si zvarliti pe perete......... si iese afara din birou!
Sta omul cu zambetul blocat intre dinti,..da din cap nedumerit vreo cateva secunde si ii zice doamnei,..da-mi o foaie de hartie ca o scriu!
Zice doamna,..da o scriem noi,...nu ...o scriu eu si scrie omul o semneaza si pleaca!
Dupa cateva minute,...doamna acuza dureri groaznice de cap .cere colegei un algocalmin forte,.il bea cu un pahar de apa ..si apoi am reinceput chestiunea pt care fusesem chemat!
Dupa cam o ora din senin ii zice colegei sale,...vezi ce efect a avut exprimarea sefului,...? :lol: noi cat ne-am chinuit sa-i explicam frumos! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Donbazil » 26 Sep 2015, 22:39

Sal'tare!

Din pacate la noi, au avut grija "domnii" sa reteze toate puterile politistului de pe strada....Ei se prefac ca-l platesc si atunci si acesta se preface ca munceste....Legea-i praf in ochi iar despre drepturile politistului....Are dreptul sa fie tarat prin tribunale de mafiotzii cu bani....
La altii insa , altfel sta treaba....
https://www.youtube.com/watch?v=fOj0dkl8MMA
Fişiere ataşate
Practica.....jpg
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE