ghitacusman scrie:...................................calcule si iar calule .Ce-a facut x acum ceva ani nu echivaleaza cu prezentul decat intr-un anumit procent ,unu si cu unu fac tot doi (matematic

),.......dar natura demonstreaza ca rezultatul poate fi 3..

..........................
Nu ma bag la contre dar daca a gresit procentul de proteina care trebuie sa fie in pasta de 10-12% atunci nu mananca...daca se zborseste (acreste ) nu mananca, daca are ceva (aluminiu din lapte sau mai stiu eu ce) nu mananca...sunt vaccinat cu astea, am trecut prin ele, stiu ce consistenta a obtinut Paul si ce si cat au consumat si ca ce a ramas era acrisor...el e poate dezamagit insa nu trebuie, cand inveti sa le faci nu mai sunt probleme.
Ca idee, am incercat si eu combinatii de sirop cu proteic...nu e bine, daca dai in hranitor uluc se depune "pasta" pe fund, siropul deasupra, se naclaiesc albine, reusesc sa traga cu ceva mortalitate doar siropul pasta ramane ca un lut, se acreste si nu o mai mananca, daca dai aceeasi combinatie la galeata deasupra se depune pe gauri si nu mai pot trage nici siropul, plus ca in soarele care bate in galeata se acreste imediat...iti explodeaza galeata

Ce am invatat eu e ca siropul sa fie sirop iar pasta pasta...in sirop se poate pune stimulent pt ouat cu cobalt gen startovit, e foarte bun...acum nu mai fierb siroapele pt ca nu am incredere in invertirea acida, mai mult am incredere in cea enzimatica facuta de albine...le ajut cu proteina sa poata produce invertaza fara sa isi epuizeze rezerva corporala de proteina.
Pasta proteica trebuie sa aiba consistenta apifondei, trebuie sa contina zahar farin, trebuie sa aiba maxim 12-15 % proteina, aici se calculeaza foarte exact cata drojdie pui, la cat zahar cat polen si cat sirop pt omogenizare, trebuie sa fie un produs zaharos cu cristale fine care sa formeze pelicula lichida cand se afla in mediu umed in stup...de aia e bine sa pui o bucata de folie peste turta, sa nu se usuce deasupra...sau hartie cerata, polenul are majoritatea 20-25% proteia, iar drojdia 44% deci APLICATI FORMULA ...