gica.mosu scrie:LE-2-Paul(d-om primar,ia=ti gandul di la castel=pe buneeee,iar prajiturili au fost super

)...am zis ca am un loc=ramani pi data viitori di craciun cand mrgim s-o uram pi Irinuca=sa gustam si cozonac
Hai sa lamurim si povestea asta ...
In primul rand,tare greu imi este sa dau cu subsemnatul pentru prostiile altora !!!
Treaba cu castelul s-a vrut a fi un ... spirit, marca Lucky5Strike, pare-se marca inregistrata in ultima perioada !

N-am marjat pe gluma lui, ba din contra ! Asa ca ... nu inteleg insinuarile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fie clar pentru toata lumea ... n-o cunosc pe doamna Irina decat prin intermediul forumului. Nu stiu cum arata, nu-i cunosc numele de familie. Am socializat cu ea pe forum asa cum am socializat cu mare parte din voi, drept e ca la un nivel intelectual mult mai ridicat. Recunosc ca o apreciez ... ca spirit ! Nu cred ca asta-i o problema si mai ales ... nu-i problema voastra !!!
Va rog... nu mai faceti nici un alt fel de insinuari !
LE ... mi-am permis sa ma adresez cu Irinuca (am eu o poveste) dupa ce i-am cerut acceptul pentru a ma putea adresa astfel ! Asa ca ... nu interpretati !
LE 2 ... daca mai aveti nelamuriri legate de subiect va stau la dispozitie ... acum ! Dupa, nu mai accept nici un fel spirit sau glumita pe tema asta ! Cine-o face, o face pe riscul lui !Si-i garantez eu ca ... risca mult !