Ce este la 20 lei este R3 sau in cel mai fericit caz R2 . In reteaua de marketuri NU exista vin din struguri R1. VInul varsat este in fapt un amestec de apa cu alcool etilic si arome.
PS. Cred ca stiti care este cel mai bun vin din lume ?
Dragos2006 scrie:Ce este la 20 lei este R3 sau in cel mai fericit caz R2 . In reteaua de marketuri NU exista vin din struguri R1. VInul varsat este in fapt un amestec de apa cu alcool etilic si arome.
Dragos2006 scrie:Ce este la 20 lei este R3 sau in cel mai fericit caz R2 . In reteaua de marketuri NU exista vin din struguri R1. VInul varsat este in fapt un amestec de apa cu alcool etilic si arome.
Dragos2006 scrie:De la un vinul natural si produs corect nu este voie sa te doara capul sau sa bei apa peste noapte , nu mai vorbesc de alte explozii pe gura sau pe partea opusa . Dimpotriva , daca ai baut cam doi litri pe seara a doua zi te trezesti mai tanar.
Bere la nunta !? chiar nu am auzit de asa ceva !
Dragos2006 scrie:De la un vinul natural si produs corect nu este voie sa te doara capul sau sa bei apa peste noapte , nu mai vorbesc de alte explozii pe gura sau pe partea opusa . Dimpotriva , daca ai baut cam doi litri pe seara a doua zi te trezesti mai tanar.
Dragos2006 scrie: Bere la nunta !? chiar nu am auzit de asa ceva !
cristian bh scrie:exista in Romania,...nunta fara bere?![]()
Poate la voi,doar fiindca e mai scumpa ca si vinul!
cristian bh scrie:PS,...in sanatatea ta,...maine seara scot dopul la un rosu de Purcari!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori