Pirvu Lorena scrie:Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca se poate. Depozitez mierea in bidoane de plastic noi. Problema este ca au un miros specific foarte puternic, care schimba gustul mierii. Am incercat si cu plastic alimentar, le-am tinut cu apa in ele, acum am pus bicarbinat (sper ca n-am facut rau). Cum pot proceda in aceasta situatie? Am comandat deja o multime de bidoane si nu pot renunta la ele? Multumesc frumos
Buna !
Prima data ar fi fost mai simplu sa te interesezi la altii care folosesc bidoane de plastic .....recomand bidoane de tabla sau inox .....decat sa pui mierea in bidoane si dupa care sa fuga clienti de mirosul si gustul schimbat , mai bine renunti la comanda sau le dai alta intrebuintare ! ...pui muraturi in ele sau alt ceva ......mai bine te spurca vanzatorul 2 minute decat clientul de la miere un an intreg ! ...simplu !!! Domle nu mai vreau bidoanele ca emana un miros si dau gust mierii .....am si eu cateva de plastic dar sunt ok , nu au miros si nici mierea nu se modifica la gust ! este un material tare .