Buna ziua VRS. Multumesc celui care mi-a reparat postarea de ieri (oricat am chinuit link-ul, n-a vrut sa mearga nicicum... ). As fi recunoscator pentru o mica detaliere cu privire la repararea link-ului YT.
O piesa buna, postata pe VRS de un coleg, cu ceva vreme in urma:
1) se sterge "S" ul dupa http 2) in cele mai multe cazuri, se sterge ceea ce este scris dupa "&" (inclusiv) sau 3) sunt si particularitati (cum este piesa postata de donbazil) unde daca vei sterge ceea ce i scris dupa "&" nu o sa functioneze. De ce? In final trebuie sa ai linkul corect si anume "watch?v=" + acel cod ce reprezinta practic identitatea melodiei in baza de date. Astfel, in piesa postata de donbazil se va sterge 1) "S" ul si 3) "t=236&"
Bineinteles, totul se pune intre [youtube][/youtube]. Succes!
(N)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
Nicus, multumesc mult pentru raspuns. Totusi, link-ul cu pricina este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=ZcDXZ5Xl_aI S-ul i l-am sters, n-a mers... Restul de detalii explicate de tine nu se aplica (n-am & si text dupa, n-am alte fineturi descrise de tine in link, etc.). Cel care mi-ai reparat postarea, te rog mult sa ma lamuresti la ce butoane ai umblat, ca simt ca se urca paianjenii pe mine...
Vezi ca vine iarna si se lasa frigul. Trage-te mai la caldura. Cica la gura VRS-ului e cald si bine...am pus cu totii mana de la mana si-am cumparat carbuni pentru locomotiva VRS. Mai asteptam cativa care-au sugerat ca poate aduc la plasa (de rafie) ceva carbuni ramasi de la gratarele din vara...
Nicus, odata mesajul trimis, eu nu mai am acces la ce-am postat (adica, dupa perioada de gratie dedicata modificarilor, nu mai pot vedea textul inserat de mine in mesaj). Daca poti (tehnic vorbind, intrand in baza de date care stocheaza istoricul postacilor si modificarile aferente - daca aveti asa ceva), verifica istoricul modificarilor mele la respectivul mesaj (i-am sters S-ul ala nenorocit de cel putin doua ori - ma uitam ca vaca-n semafor, fara sa pricep de ce nu merge... ). Anyway, multam fain !!
Gata pentru astazi, am plecat la somn. Noapte buna !
"Cause I know that time has numbered my days And I'll go along with everything you say But I'll ride home laughing, look at me now The walls of my town, they come crumbling down"
So I'll be bold As well as strong And use my head alongside my heart So tame my flesh And fix my eyes That tethered mind free from the lies .. But I will wait, I will wait for you
LU'.. Sheltered, you better keep the wolf back from the door He wanders ever closer every night And how he waits begging for blood I promised you everything would be fine
Intotdeauna prestatia unui/unor muzician/muzicieni va fi pe masura/nivelul publicului. Asta nu cred ca se va schimba vreodata, indiferent de stilul muzical. Daca are cui da muzica, prestatia omului va fi pe masura. Cel ce urmeaza are si ce da, si cui da...