IonutMioveni scrie:A mai postat cineva pe aici pe forum ceva asewmanator din supermaketurile noastre cu mierea de TEI...la alegere(nuanta total diferita).
Eu n.am miere sa dau la ce cerere am avut(am parintii care ma ajuta cu desfacerea). Am vandut si miere de salcam si de mana cu 25 RON borcanul si am auzit numai cuvinte de lauda la adresa mierii mele(de fapt a albinelor mele). Incet si sigur iti poti face reclama cinstita si de viitor.(cea mai buna reclama e cea tranmisa din vorba.n vorba din punctul meu de vedere).
luci scrie:Cum sa dai salcam sau mana cu 25 cu borcanu? E faliment curat.Poate in criza de bani cu butoiul da; da numa asa.
IonutMioveni scrie:luci scrie:Cum sa dai salcam sau mana cu 25 cu borcanu? E faliment curat.Poate in criza de bani cu butoiul da; da numa asa.
Salutare Luci! Eu asa am vandut-o, pentru mine a fost ok, mai ales ca sunt la inceput de drum si trebuie sa.mi castig clienti, sa.mi fac imagine buna. As vrea sa stiu cu cat ai da-o tu en detail(da se poate)?
Stiu ca mierea de mana e cea mai valorosa, insa eu asa am dat.o cu 25 lei borcanul si n.am cantitati industriale (tone sau butoaie), am avut 100 kg.
Sunt de parere ca trebuie sa incurajam consumatorul sa cumpere nu sa.l jupuim de viu.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 80 vizitatori