cristi_vidican scrie:P.S. Cât știi tu că a produs cel mai tare apicultor din România? Nu vorbim aici de asocieri. Nu ne interesează nume.
lucky5strike scrie:Eu as face-o oricand, cu garantia ca obtin 20% peste e.g.
thomas scrie:Nu ca m-ar deranja, de fapt nu cunosc personal pe nimeni de pe forum, dar am vazut useri care se lauda ca ei dau mierea cu xx ron si au anunt pe alt site cu xx-5 sau -10 ron!!!!
Bineinteles, fiecare vinde cu cat crede de cuviinta si cu cat ii merge. Dar sa fie sincer!! Bineinteles, ca sa intrii pe piata dai mai ieftin, si bineinteles, un om normal tine la pret doar daca are marfa de calitate si daca are piata de desfacere mai elevata, gen mediu urban. Si doar cu marfa de calitate se pastreaza clientii.
Pana acum 80% din cei carora le-am vandut m-au arvunit si pentru la anul. Si tot atatia m-au sunat sa-mi multumeasca pentru calitatea produsului.
In afara de aceasta, eu vand mai ieftin ca Apicola din zona mea, care da cu 40 salcamul. Pe piata e 30-35. Daca stau sa ma gandesc, puteam sa cer mai mult pe salcam, deoarece am vazut un prieten care are miere mai slaba calitativ ca a mea si vinde cu 30-35, dar am preferat un pret mai mic pentru ca e timpul sa scot si eu o parte din investitia bagata in stupi. E adevarat nu vinde des ca mine, dar a vandut ceva cu pretul acesta.
Totodata, stuparii din zona mea vand de acasa cu acelasi pret ca mine, bineinteles, miere de pastoral, dar curata, fara prostii in ea. Asadar, ei cu sute de stupi, eu cu cativa.. cum as putea sa dau mai scump ca ei si sa am si vanzare? Fiindca sunt recunoscuti in toata zona (judet/regiune)
Dragos2006 scrie:cristi_vidican scrie:P.S. Cât știi tu că a produs cel mai tare apicultor din România? Nu vorbim aici de asocieri. Nu ne interesează nume.
Penduleaza intre 40 si 50 tone pe an.
thomas scrie:...2.Nu am dedus ca toti apicultorii, ci numai unii care umfla informatiile pe forum si in realitate au 2-3 stupi.
ghitacusman scrie:la 1 ooo doar 40,50 .la intrarile de invertit n-are nevoie de pastoral.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori