catalinas scrie:Combatere varooza -in totalitate, funduri de stup 22.68 lei, stupi-93.47 lei, familii de albine 335.89 lei
Link-ul cu datele daca se poate...
catalinas scrie:Combatere varooza -in totalitate, funduri de stup 22.68 lei, stupi-93.47 lei, familii de albine 335.89 lei
cristi_vidican scrie:P.S. Probabil că unii au plătit mai mult pe TVA decât au primit din PNA
paul scrie:cristi_vidican scrie:P.S. Probabil că unii au plătit mai mult pe TVA decât au primit din PNA
Las Cristi ca astia cu asociatiile si-au creat un adevarat ... holding (sistem integrat ... lemnarie, material biologic si magazine de profil pentru varostopuri) pe I.I.-uri si PFA-uri neplatitoare de TVA ! Sistemul functioneaza cam asa ... eu is smecherul cu asociatia, tu membru asociat (sic) cumperi de la pfa-urile mele ]toate cele la preturi mult peste media pietei, ca deh, eu iti fac actele pentru decont si te alegi si tu acolo cu ceva ...si trebuie sa-mi si multumesti pentru asta !![]()
Tu ai impresia ca potentatii asociatiilor lasa sa le scape un 24% TVA ???
lucky5strike scrie:
Ma mira stabilitatea subventiei la familii si roi, unde acum 2 ani era vraiste situatia. Aci e de rumegat.
lucky5strike scrie: La lazi, funduri, iarasi nu ma mira, nemaifiind fonduri, s-a cautat varianta asta de ajutor...
paul scrie:O rama de puiet, o regina, 20 de kile de zahar si iaca ... familia !
paul scrie:lucky5strike scrie: La lazi, funduri, iarasi nu ma mira, nemaifiind fonduri, s-a cautat varianta asta de ajutor...
Iti reamintesc ca un fund costa 30 lei si o lada 150 lei !
paul scrie:Nu exagerez cu nimic !
Imi dai in luna mai o rama cu puiet si-o regina imperecheata, zaharul il pun eu si iti dau in august 8-9 albina cu 4-5 puiet ! Facem fiftey-fiftey ! Tu dai puietul si regina, zaharul si intretinerea sunt treaba mea ! Te bagi ???
La crescut albine ma pricep! Nu ma pricep sa fac miere si sa accesez fonduri sau masuri !
Dragos2006 scrie:
Te bagi la 100 de bucati ? ce garantii imi oferi ca reusesti ?
cristi_vidican scrie:paul scrie:lucky5strike scrie: La lazi, funduri, iarasi nu ma mira, nemaifiind fonduri, s-a cautat varianta asta de ajutor...
Iti reamintesc ca un fund costa 30 lei si o lada 150 lei !
Ai uitat să pui TVA-ul!
Plus ...
Un fund bun costă cam 50 de lei (fără TVA).
Plus ... Pentru PNA s-au umflat facturile, ca să se deconteze mai mult. Mă-nțelegi?
Adică, hai să punem mai mult ca să luăm mai mult.
Probabil că pentru multe sunt doar hârtii, fără ceea ce reprezintă.
Important e să avem albine sănătoase. PNA-ul e detaliu
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori