Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 10 Oct 2015, 23:17

Sal'tare!

Daca aveti putintica rabdare....

https://www.youtube.com/watch?v=YWtvjmbjkiE&app=desktop
Donbazil

Mesajde Donbazil » 10 Oct 2015, 23:40

Sal'tare!

"Fericiti facatorii de pace"!....

http://www.nationalisti.ro/2015/10/cred ... -terorist/
Donbazil

Mesajde cristian bh » 10 Oct 2015, 23:52

Donvasile,...remediul,e cimitirolul! :D
Pana atunci,...sa deie domnul sa -l iei peste 100 ani,...alt leac la matale nu vad! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde patrascu » 11 Oct 2015, 14:31

Ce atata internet la gradinita? Sa lasam dascalii sa lucreze cu planse din anii 80. In scoli cu harti unde vecinii nostri apar ca URSS si Iugoslavia cu manuale rupte la a jdemia generatie daca se poate. Daca au de raportat situatii de ce sa mai foloseasca mailul sa mearga frumos la posta sa trimita o scrisoare. Europenii vad notele copiilor luate in ziua respectiva instantaneu dar noi nu avem nevoie ca stim noi ca sta profesorul pe facebook sau joaca solitere daca are acces la pc. Si pana la urma ce sa le dam lefuri profesorilor cand ar trebui sa vina ei de placere ca na le place meseria daca si-au ales-o. Dupa 12 ani de scoala cand copilul nu trece examenul de bac ar trebui chiar aliniati toti dascalii pe care i-a avut si batuti bine ca ei sunt de vina pentru nereusita si rusinea respectiva si in nici un caz familia sau elevul. In coditiile actuale de lucru e o minune ca mai aavem scoli cu rezultate pozitive.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde nae » 11 Oct 2015, 20:00

Oau !
Nea Cornele , sunteti rau ; chiar rau .

Oameni buni , copilul aude din burta mamicii ,in primii ani de viata IMITA ;) ; isi fac mustati , se joaca ''de-a mama si tata ''- de ce ?, vad cat suflet pune mama si tata :D .
Daca tata si mama stau pe net vor sta si ei .
N-am inventat eu sau bunicul f...tul si nici nu am avut net sau credeti ca sunt mai multe ''curve'' astazi decat ieri ?, daca da = traiti intr-o lume ingusta .
Viata curge ; sa cunosti malul raului trebuie sa stai cu fata spre aval nu spre amonte .
Nu va concentrati pe vulgar , eu sunt adus de barza .
nae

Mesajde teinegru64 » 11 Oct 2015, 20:19

cornelioandanciu scrie: cum ar fi ca aceste doamne sa stea pe faceboock

Nu se mai spune....sta pe faceboock...Freaca menta.Scuze pictore.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde patrascu » 12 Oct 2015, 00:19

pai atunci sa facem apicultura in cosnite sa punem copii sa joace ciuceii si apoi sa ne plangem ca sunt cum sunt. Internet figuri din astea sa le lasam finlandezilor altora noi sa ne intoarcem la legea invatamantului din vremea lui Cuza.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Donbazil » 13 Oct 2015, 23:20

Sal'tare!

STENOGRAMA convorbirii dintre Nicolae Ceauşescu şi Papa Paul al VI-lea (Vatican, 26 mai 1973)

..."– Nicolae Ceauşescu: Sunt pe deplin de acord să conlucrăm în acest spirit în problemele mari unde toţi suntem interesaţi de a găsi soluţii, în interesul tuturor popoarelor, indiferent de concepţia politică sau religioasă. Desigur, este un drept al fiecărui popor de a-şi alege o anumită cale. Noi suntem partizanii respectării drepturilor, libertăţilor, inclusiv a celor religioase şi ne străduim să le asigurăm în România. De aceea ne preocupăm pentru a realiza securitatea în Europa şi doresc să exprim satisfacţia mea că reprezentanţii Vaticanului au colaborat în condiţii bune şi activ cu reprezentanţii României la Helsinki şi am dori şi în continuare să realizăm această colaborare.

– Papa Paul: Cu plăcere. Vom fi onoraţi să colaborăm alături de un om de stat cu o concepţie modernă despre viaţa politică, bazată pe idealuri bune"... :idea: :idea: :idea:

http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista ... a-vatican/
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 14 Oct 2015, 06:27

Buna Dimineata

Multi critica, putini studiaza si mai putin mai vad (simt) ce s-a realizat atunci si cu ce sacrificii si ce se realizeaza acum cand a rosti sacrificiu este ca si cum te-ai condamna singur.Ciocul mic a zis politicianul si asta pentru a face economie...............??????

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mellis » 15 Oct 2015, 11:29

http://www.hotnews.ro/stiri-international-20503437-vanuatu-presedintele-parlamentului-profita-absenta-sefului-statului-pentru-gratia-dupa-fusese-condamnat-pentru-coruptie.htm
Marcellino Pipite s-a justificat sustinand, pentru Australian Broadcasting Corporation, ca nu a actionat in interesul sau, ci in interes national.
"Am luat aceasta decizie pentru a mentine pacea si unitatea tarii", a declarat el.
Nu suntem departe..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde cristian bh » 15 Oct 2015, 22:18

mircea.costache scrie:Buna Dimineata

Multi critica, putini studiaza si mai putin mai vad (simt) ce s-a realizat atunci si cu ce sacrificii si ce se realizeaza acum cand a rosti sacrificiu este ca si cum te-ai condamna singur.Ciocul mic a zis politicianul si asta pentru a face economie...............??????

Cu respect

Tot cu respect ,,,maestre
Pare-mi-se ori ba,,,da din ce inteleg cele scrise .
pe de o parte plangi sistemul politienesc,.:o
pe de alta parte deplangi sistemul militienesc! ;)
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 16 Oct 2015, 06:43

cristian bh scrie:
mircea.costache scrie:Buna Dimineata

Cu respect

Tot cu respect ,,,maestre
Pare-mi-se ori ba,,,da din ce inteleg cele scrise .
pe de o parte plangi sistemul politienesc,.:o
pe de alta parte deplangi sistemul militienesc! ;)

Buna dimineata

Ce are sula si nu are prefectura ??? Sula le are cu prefectura??? Fiecare intelege cat poate.De unde nu este nici DUMNEZEU nu cere. Cere si ti se va da.Sa sti a crere de la Dumnezeu nu este cerseala.Ce este???.............................................?

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde nae » 16 Oct 2015, 17:54

mircea.costache scrie: Buna dimineata

05.43 ;)
Daca ma trezeste'' Cina Lolobrigida ''la aceasta ora o .. refuz :( ... sunt depasit .
Poate bem o cafea la Craiova sau 3-4 , cu mancarea stau mai rau :lol:
Stiu , sunt cea mai proasta cunostinta a d-tale , regret dar SEMANAM ;) ; eu cu +/''/</> sau alte semne , d-ta cu o abordare ''alambicata'' ...
Poate nu ma placi , nu esti singur , dar SEMANAM = cand ai recitit ultimele 2 postari ? ;)
Cu SPERANTA .
nae

Mesajde cristian bh » 16 Oct 2015, 21:22

nae scrie:
mircea.costache scrie: Buna dimineata

05.43
; eu cu +/''/</> sau alte semne , d-ta cu o abordare ''alambicata'' ...

Faimoasa biblioteca din Banie,,...are usile deschise. 8-)
Sa nu te miri apoi,...ca. dupa triliarde de cuvinte asimilate,.. abordezi alambicat! :lol:
Nu exista cafea mai savuroasa (baiu ii ca nu fumez) :D ca cea cu abordari razlete,...d-alde
eM.eS. Ce.! :P
cristian bh

Mesajde proapis13 » 17 Oct 2015, 13:42

Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Mircea_63 » 19 Oct 2015, 20:10

Domnul Plesu citeste Stuparitul in continuare. :D Nu e prima data cand afirm asta. ;)

http://adevarul.ro/news/societate/chipu ... index.html

ne-a mai raspuns la fix si aici: viewtopic.php?f=38&t=2345&p=115317&hilit=plesu#p115317
ca ziarist insa nu-si dezvaluie sursele. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE