Multumesc Nicus, imi place ZAZ - are o putere de viata, veselie, acel "quelque chose" "On croit que c’est quelque chose, et ce n’est rien." Stiu sa imparta orasul modern (Paris) cu plimbarile in natura, mainile in pamant, picnicurile in iarba verde sau pe malul Senei - interesant - nu poti sa simti acel sentiment "rose" si bucuria lor de viata decat traind printre ei.
Una din melodiile ce imi tineau de urat - "In cautarea timpului pierdut" in drum spre mare (Cabourg)..
"Du rhum, du vin, du miel Quand tu veux on y va"
Ultima oară modificat de mellis pe 28 Oct 2015, 12:20, modificat 1 dată în total.
- Pitare, te salut, atat pe tine cat si pe restul vieresistilor !
Da, tehnic vorbind atat eu cat si sotia si cei doi lupi tineri suntem Ok. Si cel mai tanar lup a intrat in paine, deci masculii lucreaza toti trei. Ceea ce e super din punct de vedere material. Dar toata aceasta tranzitie e destul de extenuanta pentru lupul cel batran, fiindca au aparut solicitari suplimentare. Si inca nu am terminat nebunia de a inchide contractele de servicii la vechea adresa si deschiderea celor de la noua adresa... formalitatile pentru carti de identitate belgiene, noi provocari la locul de munca...etc,etc
Deocamdata nu prea mai am suflu pentru vechile hobiuri, si neuronul sugubat nu prea se mai invarte in sensul umorului, ca e mai tot timpul nervos si stresat...
Imi doresc sa imi reintru in ritm (cu activitatea pe blog + VRS), dar nu cred ca o sa o mai pot face la volumul din trecut.
Va saluta 'Mr. Brownstone'
Care acum trebuie sa se aplece la 90 de grade (ca sa-l sufle curentu-n esapament), daca vrea sa mai zboare ca un LUP al ALBINELOR de altadata...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog