Cine a spus ca matcile si gainile sunt mai "cu mot" a avut dreptate..
Frumoase foc.
Sanatate
mellis scrie:Cine a spus ca matcile si gainile sunt mai "cu mot" a avut dreptate..
Frumoase foc.
Sanatate
Florin Dobre scrie:Multi...la mine sunt mai rari.
Florin Dobre scrie:Nu-i cam tarziu pentru mavrik? Zic si eu...nu-i deja de ghem? Eu nu le mai fac nimic...poate o ceata intr-o fereastra calda de iarna.
Nu va luati dupa mine ca eu anul asta am crescut varroua, nu albine.
maximotgv scrie:La cei cu fund intreg cum puneti foaia de control si din ce este facuta aceasta?
nae scrie:.
Florin Dobre scrie:Nu-i cam tarziu pentru mavrik? Zic si eu...nu-i deja de ghem? Eu nu le mai fac nimic...poate o ceata intr-o fereastra calda de iarna.
Nu va luati dupa mine ca eu anul asta am crescut varroua, nu albine.
mausica scrie:Pe noiembrie si eu mai fac un oxalic asa ca nu cred ca e tarziu...........depinde si de zona
mellis scrie:Sunt curios ca sunt asa grupati - posibil din cauza ghemului.
Nu este tarziu pentru tratament de contact - in zilele calde se dilata ghemul si albinele circula mai ales pe sus.
Santate.
maximotgv scrie:Aveti stupii cu fund din plasa? La cei cu fund intreg cum puneti foaia de control si din ce este facuta aceasta?
nae scrie:maximotgv scrie:La cei cu fund intreg cum puneti foaia de control si din ce este facuta aceasta?
Daca faci VF introduci o coala A4 sub cuib la deschiderea urdinisului dupa tratament , altfel ia foc .
Daca faci vaporizare poti s-o introduci inainte de ''fumigatie'' .
Cred.(n-am facut-o )
Daca ai fund mobil ... gasesti d-ta o solutie .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori