Cristian Chirculescu scrie:Bun...bini di tat....de.acum sa te inarmezi cu nervi de otel....
Nervi de otel?
Te referi la "binevoitori"?
E loc pentru toata lumea...
Cristian Chirculescu scrie:Bun...bini di tat....de.acum sa te inarmezi cu nervi de otel....
pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
Puteti da cateva detalii ? Ce mai e si asta ?
lucian36b scrie:Salut pustiule. Ce anume vrei sa stii?Am pus poze pe pagina ta de pe apiardeal ca aici nu mi le accepta asa mari.Dar pate reusesc sa le micsorez si le pun si aici.
lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat ...
lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
pustu scrie:lucian36b scrie:Salut pustiule. Ce anume vrei sa stii?Am pus poze pe pagina ta de pe apiardeal ca aici nu mi le accepta asa mari.Dar pate reusesc sa le micsorez si le pun si aici.
Multumesc pentru poze . Nu stiu ce material e ala .lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat ...
Unde gasesc asa ceva ? Sarma aia calda taie si plasticul ?
lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:Salut pustiule. Ce anume vrei sa stii?Am pus poze pe pagina ta de pe apiardeal ca aici nu mi le accepta asa mari.Dar pate reusesc sa le micsorez si le pun si aici.
Multumesc pentru poze . Nu stiu ce material e ala .lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat ...
Unde gasesc asa ceva ? Sarma aia calda taie si plasticul ?
Gasesti in anumite magazine Dedeman (mai mari). E polistiren produs de Apla cu fetele lucioase si un pic plasticate pecare albinele nu il rod dar va trebui sa il vopsesti cu o vopsea de foarte buna calitate pe baza de apa.
lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
lucian36b scrie:lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
lucian36b scrie:lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
lucian36b scrie:lucian36b scrie:lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
lucian36b scrie:lucian36b scrie:lucian36b scrie:lucian36b scrie:pustu scrie:lucian36b scrie:... polistiren extrudat plasticat de 40 mm.
vevidadra scrie:lucian36b scrie:Bine v-am gasit!
Numele meu este Lucian si sunt pasionat de apicultura!
In acest moment detin 110 de familii de albine si incerc mai multe tipuri de stupi: vertical corp 1/1 si cat 1/2, multietajat, MER, orizontal pe 12 rame cu familie ajutatoare de 6 rame corp 1/1 si cat 1/2 (peste ambele familii). Pana acum, cele mai bune rezultate (ma refer la rezultate spectaculoase) le-am obtinut sunt cu stupii MER
Iarna asta vreau sa fac un experiment si sa iernez o parte din stupina pe stupi din polistiren facuti de mine dupa o "reteta" proprie.
Bine ai venit Luciane ! La fel ca și dumneata am încercat mai multe modele de stupuri și am ajuns la concluzia că stupii trebuie să fie multietajați cu rama cuprinsă între 100 și 230 mm înălțime. Doresc să văd stupii MER și să discutăm pe această temă. Pozele poți să le plasezi pe Sun Photo și dai adresa.
lucian36b scrie:Cristian Chirculescu scrie:Bun...bini di tat....de.acum sa te inarmezi cu nervi de otel....
Nervi de otel?
paul scrie:lucian36b scrie:Cristian Chirculescu scrie:Bun...bini di tat....de.acum sa te inarmezi cu nervi de otel....
Nervi de otel?
Eu sunt un ... binevoitor !![]()
Poti sa ne spui cate caturi 1/1 cu miere ai scos la un cules de la o familie, chiar si de pe cantar ? Daca nu-i secret, desigur !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori