Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde catalin.decu » 03 Noi 2015, 16:30

ignatov andrei scrie:
catalin.decu scrie:
ignatov andrei scrie:
catalin.decu scrie:
Dragos2006 scrie:Andrei te felicit pentru discursul de azi . Esti meserias , imi place cum ai vorbit .[/quote

Este foarte adevarat,numai ca nu ne-a spus si macar o parte(cat de mica) a secretelor pe care le detine.
Multumim!

Pe data de 15 noiembrie. Acum am avut doar statut de invitat! ;)

Pentru cei de la peste 300 de km nu faceti si un curs la distanta?Sa ne spuneti cate un secret pe saptamana/luna.
Norocosi iesenii cu asa lectori!

Cataline, chiar imi pare rau ca nu mai tras de maneca. Eu am vazut cum - la plecare - dintr-o masina de Braila am fost salutat.
Unele "secrete" am incercat sa le abordez pe forum, dar "amabilitatile" colegilor m-au facut sa renunt definitiv.
Un secret pe luna poti afla numai daca dai telefon.

Sa fii iubit!

Multumesc!Multa sanatate! Sper(imi doresc) sa ne mai intalnim.
catalin.decu

Mesajde MyBees » 03 Noi 2015, 22:21

Am fost si eu la Iasi week-end-ul asta, cu ocazia unui alt eveniment. Desi imi propusesem sa fug pentru o cafea, sa incerc sa va cunosc, nu am avut timp nici sa respir. Acum imi pare si mai rau.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde ignatov andrei » 03 Noi 2015, 22:35

MyBees scrie:Am fost si eu la Iasi week-end-ul asta, cu ocazia unui alt eveniment. Desi imi propusesem sa fug pentru o cafea, sa incerc sa va cunosc, nu am avut timp nici sa respir. Acum imi pare si mai rau.

:(
ignatov andrei

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2015, 22:58

Era si normal sa nu ajunga , doar a fost cu mine pe ”metereze” !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde andrei_calinescu » 03 Noi 2015, 22:58

ignatov andrei scrie:
Dragos2006 scrie:App. doamna Lia Magdici a spus ca Apis carpatina este o rasa noua . Cum comentezi aceasta informatie ?

Ni s-a aratat care este tehnica "bagarii gunoiului sub pres"...!!!

Detaliati va rog?
andrei_calinescu

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2015, 23:40

Andrei , este vorba de informatii „ bomba” care nu pot fi comunicate pe forum.
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 03 Noi 2015, 23:47

Dragos2006 scrie:Andrei , este vorba de informatii „ bomba” care nu pot fi comunicate pe forum.

Daca era intradevar asa, le transmiteai macar pe MP. Mai mult ca sigur e vorba de praf... si ocazia de a crea impresii. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 04 Noi 2015, 08:04

paul scrie:
ignatov andrei scrie:
Pentru tine voi mai face un efort... voi apasa frana pana la capat!!! :lol:

Andrei, n-am facut acest demers pentru mine ci pentru colegi !
Pentru mine ... subiectu-i inchis ! ;)

Bunule samaritean...
ignatov andrei

Mesajde Dragos2006 » 04 Noi 2015, 08:58

Mircea_63 scrie:Daca era intradevar asa, le transmiteai macar pe MP. Mai mult ca sigur e vorba de praf... si ocazia de a crea impresii. ;)

Dupa astfel de replici mai are rost sa discutam despre tipurile de laptișor de matca sau despre rolul invertazei in depopularea coloniilor primavara ?
Dragos2006

Mesajde mircea » 04 Noi 2015, 10:48

Ca vrea cineva sa spuna sau nu o anumita chestiune (ma refer la cele legate de tehnica apicola sau alte imformatii apicole) este alegere personala a fiecaruia. Nimeni nu poate obliga pe nimeni sa faca mai mult decat ce acela isi doreste sa faca. Se poate activa pe forum atat din postura de simplu cititor cat si din cea de membru activ, ambele ipostaze fiind absolut normale.

Dezbaterile tehnice si impartasirea de informatii apicole se regasesc printre obiectivele principale ale unui forum , insa nu sunt singurele .
Cel putin la fel de important este faptul ca pe un forum, colegii se cunosc si stabilesc punti de legatura (daca reusesc) , comunicand intre ei , afland unii de altii, ca apoi sa se intalneasca fata in fata .

Andrei, aveai dreptate cand ai scris, intr-un mesaj de acum cativa ani :
Multumesc pentru urare! Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii! Experienta mea...? In 1987 eram singurul din Romania care avea 200 familii de albine! Erau stupine mai mari, dar prin asociere (tata, socru, frate, fecior etc.), unde nr. de stupi pe cap de "propritar" nu depasea 100. Eu eram singur, le ingrijeam singur, doar ocazional faceam apel la forta de munca exterioara. Am abandonat activitatea din apicultura din motive... Am reluat-o de putin timp si sper s-o duc pana la... sa dea D-nul!
Cu stima!

De fapt, as completa eu...nu ca cineva nu exista ca apicultor daca nu este pe forum(ce stie fiecare, stie, indiferent de existenta sau nu a unui forum) ....insa daca esti parte a unui schimb de informatii si de relationare directa si diversa cu alti apicultori....este un castig imens pentru fiecare.

Cel putin asa percep eu situatia.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Mircea_63 » 04 Noi 2015, 11:18

Dragos2006 scrie:Andrei , este vorba de informatii „ bomba” care nu pot fi comunicate pe forum.

Dragos2006 scrie:
Mircea_63 scrie:Daca era intradevar asa, le transmiteai macar pe MP. Mai mult ca sigur e vorba de praf... si ocazia de a crea impresii. ;)

Dupa astfel de replici mai are rost sa discutam despre tipurile de laptișor de matca sau despre rolul invertazei in depopularea coloniilor primavara ?

Parca spuneai ca sunt informatii "bomba" care nu pot fi comunicate pe forum. Acum ai cotit-o la laptisor de matca. :lol:

Am obtinut niste informatii "bomba atomica", nu alta. Strict secret! Nu pot fi comunicate pe forum. :mrgreen:
Cati ani ai Dragos? Chestiile astea se fumau la gradinita. :idea:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 04 Noi 2015, 16:00

mircea scrie:...nu ca cineva nu exista ca apicultor daca nu este pe forum(ce stie fiecare, stie, indiferent de existenta sau nu a unui forum) ....insa daca esti parte a unui schimb de informatii si de relationare directa si diversa cu alti apicultori....este un castig imens pentru fiecare.

Cel putin asa percep eu situatia.

10 (zece)... cu felicitari!
ignatov andrei

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 20:52

Nea Andrei, notele se dau cu albastru... ;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ignatov andrei » 04 Noi 2015, 21:10

lucky5strike scrie:Nea Andrei, notele se dau cu albastru... ;)

Pe vremea mea, notele pe caietul de teza sau pe foile de extemporal, erau scrise cu rosu.
ignatov andrei

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 21:12

ignatov andrei scrie:
lucky5strike scrie:Nea Andrei, notele se dau cu albastru... ;)

Pe vremea mea, notele pe caietul de teza sau pe foile de extemporal, erau scrise cu rosu.

Corect !
Si pe-a mea si pe-a lui era la fel, dar deh, rosu nu mai e la moda ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:22

A fost odata... 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?