Ucraina rupe gura targului:
- UE 10 milioane tone grau;
- Ucraina 18 milioane tone grau;
De miere nu mai vorbim!
Asa vindea si "Regimul Ceausescu"!
Ati uitat sloganurile: "totul pentru export", sau "cantitatea, o noua calitate" etc.?!?
paul scrie:thomas scrie:Dar intrebarea intrebarilor? Daca sunt intr-o situatie asa grea, cum au mai putut sa faca apicultura?
Au apicultori numa unu si unu !
lucky5strike scrie:june 2, 2015
ignatov andrei scrie:Chiar crezi ca tu nu esti un apicultor bun, raportat la cei din Ucraina?!?
paul scrie:ignatov andrei scrie:Chiar crezi ca tu nu esti un apicultor bun, raportat la cei din Ucraina?!?
![]()
![]()
![]()
Andrei, ai chef de glume in seara asta ! Sincer, imi place cand postezi degajat si mai ales cand mai strecori cate o ironie superfina !![]()
Pai, eu is cel mai p***t apicultor din oras la mine. Cum as putea gandi macar sa ma compar cu apicultorii Rasariteni ?
lucky5strike scrie:Lasa-l pe Twain si hai cu datele dumitale, le punem cap la cap... si asa eliberam pe pe zeita informatie.
ignatov andrei scrie:Pe bune... tu depasesti media!!!
lucky5strike scrie:Paul, care este pretul mierii ucrainiene?
luci scrie:Dragos2006 scrie:Miere poliflora din Ucraina iti este adusa la porta cu 6,5 lei / kg.
Cum comand ca la pretul asta vand stupii si ma fac intermediar?!(eu nu reusesc sa produc sub 12 lei/kg )
paul scrie:ignatov andrei scrie:Pe bune... tu depasesti media!!!
Stii tu, intrebarea aia cu dichis ...si la ce-mi foloseste ???![]()
![]()
![]()
Apreciez faptul ca vrei sa ma incurajezi !Dar ...
lucky5strike scrie:Uite preturiPolyfloral honey from Ukraine
45 – 55 mm Pfund at FOB $3575/MT at port of Odessa Ukraine
40 – 44 mm Pfund 2FCL ready to go at CFR $3500/MT ($1.59/pound) at US ports; certificates available
Tona metrica e de 3500 dolari. Cat vine pe kil? A?
Dragos2006 scrie:lucky5strike scrie:Uite preturiPolyfloral honey from Ukraine
45 – 55 mm Pfund at FOB $3575/MT at port of Odessa Ukraine
40 – 44 mm Pfund 2FCL ready to go at CFR $3500/MT ($1.59/pound) at US ports; certificates available
Tona metrica e de 3500 dolari. Cat vine pe kil? A?
Lucki esti depasit , nu mai veni cu copy-paste precum Ponta. Vezi ca mierea se tranzactioneaza in lumea reala nu pe forum .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 140 vizitatori