Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: katilinus - Catalin Profiri

Mesajde Alecs » 20 Iul 2011, 13:15

Mesaj necititde liviu1965 » Ieri, , 08:56
Treaba cu urechelnitele:
Am 4 cutii cu ramele de rezerva Cele cu FC au fost atacate de urechelniti care au facut carari prin faguri.Au ros pana la foita.

Liviu eu cred ca ramele tale au fost distrunse de Gaselnita si nu de Urechelnita.Urechelnitele se aduna de obicei in locuri intunecoase si de preferinta umede.Acum e perioada optima a lor. Le gasesti unde nu te astepti. Pe podisor sub materialul izolator este locul lor ideal. Nu le-am vazut niciodata in stup.Atentie-sant ORL-iste :lol:
Alecs

Mesajde catalin.profiri » 20 Iul 2011, 21:37

am inca o intrebare: ieri am fost la bunica si am incercat asa de curiozitate dc pot recolta polen de la porumb (30 km de Iasi)... Azi am cautat in jurul orasului vre-o 6-7 lanuri... si nu am putut gasi polen deloc. era scuturat tot. asa ca mi-am facut plan sa merg din nou la tara maine, dar ... a venit o furtuna sanatoasa... mai am vre-o sansa sa gasesc polen?
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 27 Iul 2011, 23:32

sa va mai spun ce am facut...
Voiam sa ma duc dupa polen... dar a ajuns ploaia inaintea mea si nu am mai avut ce face... :(
Duminica seara (tot pe ploaie) a trebuit sa mut 11 roi, sa ii duc pe vatra. A fost o aventura sa transvazez roii pe ploaie, si sa ii incarc in dacie: 6 pe portbagaj, 3 in masina si 2 in spate in portbagaj. Eram ud pana la piele si intepat... nu mai spun. Am oprit pe drum la ai mei si am dormit, si la 6 ma trezeste mama: hai ca-ti ies albinele afara :shock: . m-am alarmat insa degeaba ca vazuse doar 1-2 albine zburand.... Am plecat la tara si am descarcat cu bine...:)

Acum... sa va arat cum arata produsul finit:D
rsz_1rsz_dsc_7833__1_.jpg
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 27 Iul 2011, 23:39

in dreapta e teiul... inca nu am facut etichetele...
catalin.profiri

Mesajde lucky5strike » 27 Iul 2011, 23:42

Arata excelent! :shock: :shock: :shock:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Adi Hodis » 28 Iul 2011, 10:18

catalin.profiri scrie:... Eram ud pana la piele si intepat... nu mai spun. ...

Ehee las´ ca tot nu-i rau ... lipseste noroiul, impotmoliri, tractari/remorcari ... :P

Fain produsul finit, mierea. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde catalin.profiri » 14 Dec 2011, 08:17

Nu am mai scris de mult pe forum... dar nu inseamna ca nu citesc.
Ce am mai facut:
1. bagat la iernat 27 de familii, vedem cu cate ies in primavara
2. am cumparat 20 de lazi sh, chiar daca mai am putin de lucru la ele, sunt tare incantat
3. a fost mish05 la mine in vizita. din pacate am uitat sa facem o poza inainte de a pleca. Deci mishu, te astept sa mai vii o data :).
4. astept primavara sa ma mai extind:). sper cu macar 25 de familii.
Fişiere ataşate
IMG_0124.jpg
poze stupi
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 14 Dec 2011, 09:03

am uitat. am si 1 mer care trebuie sa vina de la dl Lucian Avram !!! :) abia astept
catalin.profiri

Mesajde Avram Sorin » 14 Dec 2011, 09:09

Salut Catalin .Cat ai dat pe o lada din aia SH ?
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde catalin.profiri » 14 Dec 2011, 09:39

50lei.
Am stat putin si m-am gandit daca se merita sau nu sa iau stupi cu pret de plecare de la 62-70 lei. dar a inclinat balanta spre acestia. Mi-a fost frica sa nu iau teapa cum am luat anul trecut cu stupii ieftini. Nu regret alegerea facuta. As lua si azi inca 20.
catalin.profiri

Mesajde Avram Sorin » 14 Dec 2011, 09:45

Decat sa iei niste stupi noi la 60 lei poate e mai bine sa iei la 50 SH. Cu conditia sa stii de la cine iei sa nu aiba ceva boala prin ei. Eu sincer imi fac singur stupii dar tot nu inteleg cum vand unii stupi la 60-70 lei . Probabil ca pretul asta reflecta si realitatea.
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde catalin.profiri » 14 Dec 2011, 10:00

am incercat sa evit nervii pe care mi i-am facut anul trecut cand am vrut sa pun 1 cat peste altul. ca nu intra decat fortat.
cum am spus... sunt bine lucrati si daca mai am ocazia, sper sa mai cumpar modelul asta.
Fav cu tot cu plasa sau fund fix, corp 1/1, cat 1/2, capac cu tabla, manere. imbinare in falt.
catalin.profiri

Mesajde Cipri S » 16 Dec 2011, 11:17

catalin.profiri scrie:50lei.
Am stat putin si m-am gandit daca se merita sau nu sa iau stupi cu pret de plecare de la 62-70 lei. dar a inclinat balanta spre acestia. Mi-a fost frica sa nu iau teapa cum am luat anul trecut cu stupii ieftini. Nu regret alegerea facuta. As lua si azi inca 20.

Salut Catalin. de unde ai luat stupii Sh? Ma intereseaza si pe mine.Sunt tot din zona ta.(Iasi).
Cipri S

Mesajde catalin.profiri » 16 Dec 2011, 17:53

buna.
De la un apicultor din Bucuresti care isi reduce efectivul. Problema e ca nu mai are. Daca isi reduce si mai mult activitatea, te anunt.
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 08 Feb 2012, 03:17

vizita 7/2/2012 la stupina.
Dupa ce am facut fotografiile am dat usor zapada jos de pe capace si am facut cate o carare prin spatele stupilor.. Stiind ca vine inca un val de frig, n-am rezistat si am dat capacele jos si asa... scurt 1-2 secunde m-am uitat pe deasupra foliei cat mai au din turtele puse anterior. din 51 doar 2 aveau nevoie de turta. Mai rezistau ei o saptamana, dar am vrut sa fiu sigur.
Fişiere ataşate
DSC_9214.jpg
DSC_9213.jpg
DSC_9212.jpg
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 08 Feb 2012, 03:18

2
Fişiere ataşate
DSC_9215.jpg
catalin.profiri

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?