Ovidiu123 scrie:Mi am dat seama ca bursa nu se da defapt la incepatori ci la cei cunoscuti,cu parere de rau.
Am avut 2 voturi,sunt multumit,nu bursa imi dovedeste ca s apicultor,dar sunt persoane care nu au avut nici un vot?
De ce ? Ca prezente au fost pe forum din toate punctele de vedere.
cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici!![]()
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Si mai normal era sa voteze si moderatorii,...si toti cunoscutii lui GICA R!
pvc scrie:[........
Te votasem dar cineva mi-a sters votul.Asa ca fi mandu ca ai fost votat si tu.
pvc scrie:cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici!
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Te votasem dar cineva mi-a sters votul.Asa ca fi mandu ca ai fost votat si tu.
proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Mi am dat seama ca bursa nu se da defapt la incepatori ci la cei cunoscuti,cu parere de rau.
Am avut 2 voturi,sunt multumit,nu bursa imi dovedeste ca s apicultor,dar sunt persoane care nu au avut nici un vot?
Felicitari pentru participare !!!
Din pacate NU te-au votat decat prietenii si se pare ca nu ai decat doi pe tot forumul....
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit...nimeni nu este de vina ca ai adunat doar doua voturi...
Poate doar tu....te-a impiedicat cineva sa devii ...cunoscut !?!?!?....
proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Mi am dat seama ca bursa nu se da defapt la incepatori ci la cei cunoscuti,cu parere de rau.
Felicitari pentru participare !!!
Din pacate NU te-au votat decat prietenii si se pare ca nu ai decat doi pe tot forumul....
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit...nimeni nu este de vina ca ai adunat doar doua voturi...
Poate doar tu....te-a impiedicat cineva sa devii ...cunoscut !?!?!?....
cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici!![]()
gheorghe din putu gandirii scrie:proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Mi am dat seama ca bursa nu se da defapt la incepatori ci la cei cunoscuti,cu parere de rau.
...te-a impiedicat cineva sa devii ...cunoscut !?!?!?.... :?
Da de ce inseamna O BURSA ce zici bace proapise13 ?
Aha deci ashe care va sa zica bursa se acorda la PRETINI nu la cei ce au nevoie!
P.S. ( gheo se autodebana singur da acu cre ca si-o ia ie-l in freza , cini se credi iel sa scrie ashe ceva pi aci) .
proapis13 scrie:gheorghe din putu gandirii scrie:proapis13 scrie:Ovidiu123 scrie:Mi am dat seama ca bursa nu se da defapt la incepatori ci la cei cunoscuti,cu parere de rau.
...te-a impiedicat cineva sa devii ...cunoscut !?!?!?.... :?
Da de ce inseamna O BURSA ce zici bace proapise13 ?
Aha deci ashe care va sa zica bursa se acorda la PRETINI nu la cei ce au nevoie!
P.S. ( gheo se autodebana singur da acu cre ca si-o ia ie-l in freza , cini se credi iel sa scrie ashe ceva pi aci) .
Mos Fenta...eu doar am subliniat ce a scris colegul nemultumit....si am pus o intrebare....![]()
Nu inteleg ce ai vrut sa scoti in evidenta cand m-ai citat...in fine....
Comentariile sunt de prisos...si din partea ta si din partea lui Ovidiu 123...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori