Ioan Guist scrie:ignatov andrei scrie:
Nu demonstrezi nimic prin vorbarie desarta.
Daca cel ce a stat in fata ta a demonstrat ca nu stie, atunci... mai pune mana si invata...!!!
Mda, ma duc sa invat.Multumesc de sfat. Stiu ca am multe de aprofundat.
Toata viata voi "alerga " dupa invatatura.
Las pe ceilalti sa ramana ...perfecti si plini .
Deocamdata din mesajele dumnitale nu invat absolut nimic.
ignatov andrei scrie:Nici nu-i nevoie. Nu demonstrezi nimic facand-o pe "membrul cu notorietate".
Diferenta uriasa dintre mine si altii (din generatia asta de intermediari industrializati) este ca eu nu ma duc la cursuri sa-mi predea altii.
Florin Dobre scrie:Neica Andrei, poti fi te rog pe tema? Sa lasam politicile.
alt stupar scrie:ignatov andrei scrie:Nici nu-i nevoie. Nu demonstrezi nimic facand-o pe "membrul cu notorietate".
Diferenta uriasa dintre mine si altii (din generatia asta de intermediari industrializati) este ca eu nu ma duc la cursuri sa-mi predea altii.
Nu.
tu te bagi in seama cu forta pe la cursuri, doar-doar te-or pune si pe tine pe afis![]()
Cat despre diferenta reala dintre tine si altii (”din generatia asta de industrializati”) este ca in timp ce aia fac apicultura tu faci nimic si vorbesti din ce visezi, puiule !
Auzi ?
Tu nu ai asa, macar uneori, cate un moment de sinceritate cu tine insuti ?
Chiar nu realizezi ca esti un sarman cacialmist care mizeeaza continuu pe mana moarta ???
ignatov andrei scrie:Cum e Florine...?!?
Sau asta-i "de la voi, de la CFR"...?!?
ignatov andrei scrie:HAHAHAHAHA...
Bai, ati vazut ce i-am tras-o lui Ignatov...?!?
Hai sa ne retragem in mocirla si sa asteptam pe altul...
Florin Dobre scrie:ignatov andrei scrie:HAHAHAHAHA...
Bai, ati vazut ce i-am tras-o lui Ignatov...?!?
Hai sa ne retragem in mocirla si sa asteptam pe altul...
Acum ce faci? Daca erou nu poti fi, incerci sa faci pe victima?
tuturicius scrie:Eu chiar sunt curios sa ascult ideile despre apicultura industriala si interventiile minimale.
Nu prea pricep deloc cum mierea facuta din 500 de stupi e mai proasta decat cea facuta in 15. Animalul de ferma chiar ca nu vede soarele etc. Dar albina, si daca locuieste in 500, sau 3500 de stupi, tot aia face ca cea din 15. Zboara libera si aduna nectar. Nu poti creste albinele intr-o hala. De unde, MAI EXACT, apare diferenta? Sa pricep si eu.
Daca vrei sa faci miere din zahar poti face si cu 15 stupi si cu 3500. Deci o miere din stupina mica poate la fel de bine sa fie din zahar.
Imi scapa ceva? Daca, nu hai sa lasam remarcile la subiectul topicului.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori