jonny_it scrie:Noi am pus amestecat si un "mascul" la 8 "femele" ...![]()
Dacă nu sunt suficienți (masculii), faci împerechere artificială.
jonny_it scrie:Noi am pus amestecat si un "mascul" la 8 "femele" ...![]()
cristi_vidican scrie:Dacă nu sunt suficienți (masculii), faci împerechere artificială.
jonny_it scrie:Catina, 1200 bucati
Sper sa avem miere de salcam peste 2 ani
andrei_calinescu scrie:Ioane, deoarece suntem la catina, ai idee daca ofera ceva albinelor? Am gasiy o vatra pe care e si f multa catina salbatica. Nu am idee daca ofera ceva albinelor.
Multumesc
andrei_calinescu scrie:Ioane, deoarece suntem la catina, ai idee daca ofera ceva albinelor? Am gasiy o vatra pe care e si f multa catina salbatica. Nu am idee daca ofera ceva albinelor.
Multumesc
eduard.rotaru scrie:E cam la jumatate din potentialul salcioarei...daca ai suprafete mari (hectare intregi) poti sa o pui de o mica productie.
jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:E cam la jumatate din potentialul salcioarei...daca ai suprafete mari (hectare intregi) poti sa o pui de o mica productie.
Stii ceva de polen?
eduard.rotaru scrie:andrei_calinescu scrie:Ioane, deoarece suntem la catina, ai idee daca ofera ceva albinelor? Am gasiy o vatra pe care e si f multa catina salbatica. Nu am idee daca ofera ceva albinelor.
Multumesc
E cam la jumatate din potentialul salcioarei...daca ai suprafete mari (hectare intregi) poti sa o pui de o mica productie.
tuturicius scrie:Aloha!
Nu ne pui si tu o poza sa vedem cum stai cu productia de case?

tuturicius scrie:Ataaaat!!!
Sa te vezi cu ea gata si sa va bucurati de ea!
Imi place. Mai ales ca are garaj sau pivnita sub ea.
Nato scrie:Am si eu vreo 4 acasa - problema e ca are tepi si se culege greu , inca nu am descoperit o tehnica de a culege usor , ce am vazut pe la altii e ca taie crengile cu fructe.
Eu presupun ca la 1200 de bucati ai deja un plan si tare as vrea sa aflu pe viitor mai multe detalii cum o sa mearga cultura.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 68 vizitatori